ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  İstanbul'un Sabah Trafiği

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

tasarı geometri
tasarı geometri

İstanbullu olanlar bilirler. Sabahları hangi vasıtayla giderseniz gidin kesinlikle trafik var. Denizde vapurla gidiyosunuz vapur yavaşlıyo. neden? Büyük bir gemi geçiyo. Tramvaya biniyosunuz; tramvay traiğe takılıyo. Karayolunu saymıyorum bile. Çünkü ben Aanadolu yakasında Ümraniye' den Altunizadeye ordan da üsküdara üsküdardn da vapurla beşiktaşa geçem gerek,iyo hemen hemen her sabah okul için... ama yolun yarısını koşar adımlarla yürüyerek gidiyorum çünkü daha erken varıyorum otobüsten... O derece traifk... Sizin de yorumlarınızı bekliyorum...
~ 684 gün   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
ben bu foruma yorum değil anca 256 sayfa küfür yazarım adminlere kolaylık olur..

kretzsche
kretzsche
istanbulun yoğun trafiği insanı strese sürükleyen, hayatı doğru düzgün yaşamamızı engelleyen (örneğin şehrin biraz uzak bir yerinde işimiz varsa günün yarısını hatta tamamını feda etmemiz gerekebiliyor) bir halde.

araba sürsen bir türlü, toplu taşıma kullansan bir türlü.. toplu taşıma konforsuz, tıkış tıkış otobüsler.. araba sürsen trafik dolu.. park yeri yok ..

bu şehirde 15 milyon yerine 6-7 milyon kişi yaşamalı en fazla.. ayrıca şehirde düzgün bir metro sistemi olmalı .. en azından tramvay sistemi her yeri kapsamalı... ancak öyle kurtulur bu şehir...

!...wtf...!
!...wtf...!
Valla serdar sen kendi adına konuş ben daha uzaktan geliyorum ama senden daha hızlı :D bostancıdan kadıköy ordan Beşiktaş ama 1 saati buluyor ama şunu sakın unutmayalım ki 20 dakka vapur sefhası çekerken çay içmek kadar güzel birşey de yok...!!!

system failure
system failure
ben hisarüstünden sabah 8:30daki derse yetişmek için çıkıyorum yola sanki mesai var, önce etilerden geçiyorum sonra leventten sonra yıldız trafiği aşağıya doğru barboros heyyt bea, beşiktaşa varana kadar kimya vizesini çalışıyorum.

dersimin 17:20de bittiği günler daha efsane dönüş yolu sayesinde çünkü leventte gelmeden önce hem 1. hem de 2. köprü trafiğinin bir arada olduğu yol üzereinde ilerlemeye çalışıyorum barbarostan itibaren.

ya sabır !!

kretzsche
kretzsche
istanbul trafiğini az da olsa rahatlatacak bir proje olarak MARMARAY şu anda yapım aşamasında..

ben umutluyum projeden ama yine de trafikten kurtulacağımızı zannetmiyorum çünkü şehrin yoğun kullanılan birçok alanı yine araba trafiğine maruz kalacak gibi

projeyle ilgili başlık için buraya tıklayın:

http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=4824

lillian
lillian

hangi şehrin yol calısması hic bitmez?
hangi sehrin trafigi her gecen gün daa da mı kötüleşir?
hangi sehirde iki damla yagmur yagınca yollar felc olur?
hangi sehirde kar yagınca okula/işe gitmeyi (en azından zamanında) unutmanız gerekir?
ve yol+altyapı bi dunya sorun varken sürekli istiklali delip desen , kaldırıma iki gun sora insanların koparacagı laleleri dikmekten baska bisey yapmayan belediye baskanı sizce hangi sehrin baskanıdır?
dogru bildiniz: istanbul!

tasarı geometri
tasarı geometri
abi tramvay her yeri kaplamalı diyoosunuz da; adam tramvay yolunun üstünde durmuş yolun kenarında bi tanıdığına rastlamış pervasızca muabbet ediyo tramvay naapsın zaten balık istifi herkes akraba olmuş bi şekilde gidiyosun bi de böle ehliyetli hanzolar yüzünden sıkıntı çekiyoruz

kretzsche
kretzsche
iki mesaj aşağıda konuyla ilgili başlığı verdim zaten oradan bilgi toplayabilirsin

tasarı geometri
tasarı geometri
bence öncelkli olarak şu minibüsleri kaldırmak lazım

tbc
tbc
hehe..uzun yol gitmek de karizma sebebi oldu..
o da bir şey mi ben ........... tarzı..
kim daha uzak yol gidiyosa o daha karizma olur oldu..
işte istanbul trafiği böyle dengeleri alt üst eden bir şey..
ben evime yürüyerek gidiyorum.. çok eziğim..

lillian
lillian
yolları kendi malı zanneden,katil gibi kullanan minibüscüleri ve özel halk otobusu soförlerinin trafikten ihrac edilsin mümkünse:)

!...wtf...!
!...wtf...!
minibüsü falan geç asıl sorun şu kısa bir örnek veriyim mecidiyeköye giden 4 arkadaşım var hepside aynı sokak üzerinde çalışıyor ve hepsi tek başına kendi arabaları ile gidiyor.Bunun yerine bir araba ile gitseler sorun kalmıycak herkes bu şekil yaparsa tabi bizde bir gösteriş merakı vardır Türk insanı olarak o yüzden imkansız o dediğim :)

gregory house
gregory house
gunde 8 vasıta degiştiriyorum okula gidip gelmek için toplam 3 saat suruyo..

tasarı geometri
tasarı geometri
ya şu altunizade ile köprü bağlantısı var ya ölüm o cadde.. orayı geçtin mi üsküdara akıyosun resman. Her sabah aklıma geliyo aslında. oraya da mecidiyeköy deki gibi böle üstten bi yol yapsalar ve üsküdara giden yola köprüye giden yolu ayırsalar... ne ışık ne bişey ne sokak olmadan otoban gibi basıp geçse millet köprüye

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008