ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  ilişkiye ara vermek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa      şu anda 271 - 277

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
bilinmez.
iyi yönude var kötü yönude.
ama aşkta mola olmaz.o ayrı
~ 56 gün   mesajın adresini al  

personaljesus
personaljesus
ara verilmişse bitmeli...

elmaa
elmaa
ilişki bazında düşünmemek lazım..

dün gece bi film izledim senaryosunda ufak bi değişiklik yapıcam(sonuç bölümünde) üşenmezsem kısaca şöle bi benzetme yapıcam;

Almanyada bi grup genç, bu 95-00 arası bi dönem, cok zengin insanların evlerine giriyolar ve mobilyaların yerlerini değiştiriyolar başka herhangi bi zarar vermiyolar, çıkarlarken de görebilecekleri bi yere ufak bi not bırakıyolar;

çok fazla paranız var gibisinden..

demek istedikleri açık ve net, fazla paranız var, sadece kendinizi düşünüyosunuz gibisinden, olayın etiğini sorgulamıyorum burda kimine göre haklıdır kimine göre haksızdır, gelmek istediğim nokta şudur..

herneyse bu gençler'den birisinin manitasıyla diğer erkek bi eleman, bi gece bu evlerden birisine giriyolar ev sahibi villa'da yokken, eşyaların yerlerini bi güzel değiştiriyolar havuz sefası fln yapıyolar evde, ama belirteyim amaçları zarar vermek ya da hırsızlık yapmak diil, neyse sonracıgıma bu arada ev sahibi eve geliyo, ve kızı kolundan tutuyo kacmaya calısırken diğer takım arkadaşı ev sahibinin kafasına vuruyo ve adam yere düşüyo,bayılıyo..

not: kız tesadüf odur ki, ev sahibiyle davalı bi kız(arabasına çarpmış herife borclanmış fln, hayatın boyunca calısması gerekiyo borcunu ödemesi için)

şimdi bu durumda bu gençler ne yapmalı?
kısaca bi düşünün?

alternatifler belli,
ya ordan kacıcaklar, ki kızın yüzü deşifre olmuş durumda
ya adamı öldürcekler ki bu kesinlikle amaçlarına çok uzak bi seçenek
ya da adamı alıkoyup daha sonra ne yapacaklarına karar vericekler..

evet 3. madde çok temiz, insana zaman kazandıran bi davranış, o stres altında o baskıda fazla açık ve net düşünemiyo oldukları için, alıkoyalım, ya da başka bi deyişler ilişkiye bi süre ara verelim diyolar kendilerince..

Peki film nasıl sonuclanıyo, bunu da merak etmeden duramaz insan, adamı dağa kaldırıp bisüre düşünüyolar, adamla derin güzel muhabbetler oluyo rehine gibi davranmıyolar iş adamına, sonra adama masumiyetlerini davranıslarıyla ıspatladıklarına inandıkları süre zarfından sonra işadamını bırakıyolar evine, işadamı kızın borcunu sildigini kimseden de şikayetci olmıcagını söylüyo..buraya kadar güzel bi senaryo gibi duruyo, sevgililerinden umdukları şey budur bu arayı verirlerken..

herneyse işadamımız kısa bi süre düşündükten sonra gencleri polis'e ihbar ediyo gençler yakalanıyo(değişiklik yaptıgım kısım budur, neden değiştirdim her zaman asıl sonuc kadar gercekçi olmuyo hayat ki bu gerçek hiçbizaman filmlerdeki gibi olmaz)

şimdi düşününce gencler ilişkilerine bi süre ara veriyolar, bisüre düşünmek için kabuklarına çekiliyolar, sonra kendilerince bi çözüm buluyolar uyguluyolar, ve bisüre daha mutlular ama sonra işadamımız polisi arıyo ve ilişki tökezliyo..

o yüzdendir ki uzun lafın kısası, bi ilişkide eğer timeout lafı geçtiyse, bu sıkılmışlıgın, stresin artık dayanılmaz olusunun, mantıgın artık hormonların önüne geçmiş oluşunun bi göstergesidir, bu da o ilişkiden pek bi hasat beklenmemesi gerektiği anlamına gelir.

sevgi biterse herşey biter..timeout'la olcak iş diildir, benzin mi ulan bu depoya full'liyim gelirim ben diyebilesin:)

neyse cok konustum umarım yardımcı olabilmişimdir, adını hatırlamıyorum başlığı açan arkadaşıma:)

saygılar

' işte o benim
' işte o benim
Beni biraz yalnız bırak Bir ara ben sana geri dönerim Olanları bazen akışına bırak Bence kısa bir ara verelim

kafası bozuk yumurta
kafası bozuk yumurta
biraz ara verelim açık ara ayrılığı ilan etme........

-neva-
-neva-
ara vermek ne yahu:)
bi birliktelik ya devam eder ya biter.böyle saçma bişiy yapılmışsa zaten (ara vermek yani) ilişki sonsuz bi ara vermiştir,bitmiştir...

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
duşa girmek gibi bişeyy =))
~ 55 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa      şu anda 271 - 277

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008