"aşk 2 çeşittir biri mum alevine diğeri kor ateşe benzer ayrılık rüzgarında biri sönerken diğeri alazlanır"
hiç 2.sine rastlamadık walla boş işler bunlar:))))))))))))
15 Ekim 2006 23:42
delmar
nurtopu..
15 Ekim 2006 23:43
rlc
bazen de blöftür:P
bak ara veriyorum ayağını denk al diyip hizaya sokmak için:P:P anaa kız gidiyo düşüncesini sokmak için ya da
denedim biliyorum
15 Ekim 2006 23:43
jamal corleone
syn teke
bende km olduumu blmiorum
yardımcı ol bneliimi buliim bilge bi havanız var
115 Ekim 2006 23:44
ecrin
meriç çok sağol ya, yüreğime su serptin.. bizim daha 2 hafta oldu sadece ama 4 ay da çok uzun ya:S
15 Ekim 2006 23:44
belbalgom
havva yeni modeller geldi onlardan verelim hem fabrika çıkışı ara verme switchide off bunların
15 Ekim 2006 23:44
notyet
ehuehue.sen yurtta sanıosun onu dimi.yaw çok kanarakıllısın..bu numaralar eskidi artık..özelden arayıp arkadan müzik sesleri gelmeyince rahatladın sen tabi ama yok öle bişi..şaka şaka.ama ya şaka diilse.hah?
15 Ekim 2006 23:45
özgüЯ;
ya yok ara mara yalan şeler bunlar ya
ara verildi mi namluya girdin demektir tetiğin çekilmesi an meselesi %0.1 ihtimal ateş etmekten vazgeçme durumu olabilir. önemsenmeyecek kadar küçük bi değerdir falan felan
15 Ekim 2006 23:45
ecrin
yaa bunalıma sokma beni arkadaşım :p oda tel. die bi olay var dimee ;)
15 Ekim 2006 23:46
notyet
kardeş 4 ay ara verip geri barıştysan bilmiomda.bana ters açıkçası..ama çoks eviomuşun sen halal olsun.memleket?
15 Ekim 2006 23:47
özgüЯ;
boş yere ümitlenmektense gerçeklere alışsın daha iyi deil mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6695
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.