ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > ilişkiye ara vermek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 192

souvereign jr.
souvereign jr.
ilişki dediğin nedir ki?
8 Şubat 2008 23:19   mesajın adresini al  

*mahkum*
*mahkum*
bir ilşkiye ara vermek demek aldatmak demektir yani sen istediğini yap bende istediğmi ara verelim diyen biri biter benim için ne bu maç mı ilk yarı sona erdi ikinci yarıya devam saçmalık tamamen
 1   8 Şubat 2008 23:30   mesajın adresini al  

ich komm wieder
ich komm wieder
ilişkilerin en temel ihtiyaçlarındandır, en azından çürük olan taraf belli olur verilen aradan sonra dönen taraf bekleyen tarafa ayırılığa dayanamadığını götermiş olur. ve iki taraf daha bir sevgi dolu devam ederler, ama ara verdikten sonra sana sönmeyip başka denizlere yelken açtıysa zaten ara vermeden devam etmenin bir anlamıda yoktur. ne demiş adamın biri eğer sana sit oduğunu anlamak istiyorsan bırak gitsin, eğer seninse geri gelir, geri gelmiyor ise zaten hiç senin olmamıştır. feci bir kumardır gerçekleri gösteren.
 2   13 Şubat 2008 15:38   mesajın adresini al  

celitons
celitons
ara vermek ne demektir sevgilin sana ara verelim diosa nazıkten sıktır git cnm ben senden sıkıldımdır yada yenı bırılerıne yenı bı heyecan duyuyorum demektr.. sevgilim ara vermek ıstesın ben gider yenisini bulurum onun duzelmesini beklemem kaybetti bi kere bi daa nie kazandıriim ki kendımı..
13 Şubat 2008 15:51   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
klağa pek mantıksız gelen davranış. Ama denemekte fayda var gibi gözüküyor belk çiftler kendi yanlış davranılarını görüp düzeltebilirler.
13 Şubat 2008 16:08   mesajın adresini al  

ich komm wieder
ich komm wieder
ilişkiye aravermek siktir git demek değildir, geriye döüp baktığında birçek ilişkini neden bitirdiğinii anlamadağın zamanlar yaşadığında bunu anlayabilirsin, kimi zaman insanların yanlız kalmaya ihtiyaçları vardır yada bazı şeyleri düzeltemeye, işde bu zamanlarda ihtiyaç duyulabilir ara vermeyee

celitons demis ki:

ara vermek ne demektir sevgilin sana ara verelim diosa nazıkten sıktır git cnm ben senden sıkıldımdır yada yenı bırılerıne yenı bı heyecan duyuyorum demektr.. sevgilim ara vermek ıstesın ben gider yenisini bulurum onun duzelmesini beklemem kaybetti bi kere bi daa nie kazandıriim ki kendımı..

2   13 Şubat 2008 16:12   mesajın adresini al  

su..
su..
ara verildigi zaman nasıl davranıldığı önemlidir saygıyı elden kaçırmamak lazım arada bir ışık yakmak lazım eğer sevmedigini düşünürse ara verelim dediğin kişiyi hepten kaybedersin hemde yok yere üzersin..
14 Şubat 2008 21:46   mesajın adresini al  

cumartesi_[famine]
cumartesi_[famine]
klasik erkek bahanelerinden biridir...
14 Şubat 2008 21:48   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
14 Şubat 2008 21:56   mesajın adresini al  

bahar
bahar
sigaraya ara verildiğini biliorum..bırakamıosun... e ilişki de bi bağımlılık yaratıosa düz mantık ara verilebilir:P
14 Şubat 2008 22:06   mesajın adresini al  

eda_laylay
eda_laylay
ayrılalım demektir..kafamda başkası var ama ondan da emin değilim biraz onla ilgileneyim baktım olmadı senle devam ederiz demektir...
14 Şubat 2008 22:08   mesajın adresini al  

su..
su..

katılıyorum ve eger buysa kişiliksizliğin eş anlamıdır..

eda_laylay demis ki:

ayrılalım demektir..kafamda başkası var ama ondan da emin değilim biraz onla ilgileneyim baktım olmadı senle devam ederiz demektir...

14 Şubat 2008 22:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 192

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008