bir ilşkiye ara vermek demek aldatmak demektir yani sen istediğini yap bende istediğmi ara verelim diyen biri biter benim için ne bu maç mı ilk yarı sona erdi ikinci yarıya devam saçmalık tamamen
18 Şubat 2008 23:30
ich komm wieder
ilişkilerin en temel ihtiyaçlarındandır, en azından çürük olan taraf belli olur verilen aradan sonra dönen taraf bekleyen tarafa ayırılığa dayanamadığını götermiş olur. ve iki taraf daha bir sevgi dolu devam ederler, ama ara verdikten sonra sana sönmeyip başka denizlere yelken açtıysa zaten ara vermeden devam etmenin bir anlamıda yoktur. ne demiş adamın biri eğer sana sit oduğunu anlamak istiyorsan bırak gitsin, eğer seninse geri gelir, geri gelmiyor ise zaten hiç senin olmamıştır. feci bir kumardır gerçekleri gösteren.
213 Şubat 2008 15:38
celitons
ara vermek ne demektir sevgilin sana ara verelim diosa nazıkten sıktır git cnm ben senden sıkıldımdır yada yenı bırılerıne yenı bı heyecan duyuyorum demektr.. sevgilim ara vermek ıstesın ben gider yenisini bulurum onun duzelmesini beklemem kaybetti bi kere bi daa nie kazandıriim ki kendımı..
13 Şubat 2008 15:51
hüzün abi
klağa pek mantıksız gelen davranış. Ama denemekte fayda var gibi gözüküyor belk çiftler kendi yanlış davranılarını görüp düzeltebilirler.
13 Şubat 2008 16:08
ich komm wieder
ilişkiye aravermek siktir git demek değildir, geriye döüp baktığında birçek ilişkini neden bitirdiğinii anlamadağın zamanlar yaşadığında bunu anlayabilirsin, kimi zaman insanların yanlız kalmaya ihtiyaçları vardır yada bazı şeyleri düzeltemeye, işde bu zamanlarda ihtiyaç duyulabilir ara vermeyee
celitons demis ki:
ara vermek ne demektir sevgilin sana ara verelim diosa nazıkten sıktır git cnm ben senden sıkıldımdır yada yenı bırılerıne yenı bı heyecan duyuyorum demektr.. sevgilim ara vermek ıstesın ben gider yenisini bulurum onun duzelmesini beklemem kaybetti bi kere bi daa nie kazandıriim ki kendımı..
213 Şubat 2008 16:12
su..
ara verildigi zaman nasıl davranıldığı önemlidir saygıyı elden kaçırmamak lazım arada bir ışık yakmak lazım eğer sevmedigini düşünürse ara verelim dediğin kişiyi hepten kaybedersin hemde yok yere üzersin..
sigaraya ara verildiğini biliorum..bırakamıosun... e ilişki de bi bağımlılık yaratıosa düz mantık ara verilebilir:P
14 Şubat 2008 22:06
eda_laylay
ayrılalım demektir..kafamda başkası var ama ondan da emin değilim biraz onla ilgileneyim baktım olmadı senle devam ederiz demektir...
14 Şubat 2008 22:08
su..
katılıyorum ve eger buysa kişiliksizliğin eş anlamıdır..
eda_laylay demis ki:
ayrılalım demektir..kafamda başkası var ama ondan da emin değilim biraz onla ilgileneyim baktım olmadı senle devam ederiz demektir...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6695
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.