ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
daha önce açılmamış olması umuorum bu başlığın,arama motorunda bulamadım.. neyse:)
öncelikle kendi fikrimi yazacak olursam, oldum olası gıcık olmuşumdur bu "ara verme" durumlarına.. bi ilişki, ya da bu sadece ilişki de değil, herhangi bişey ya vardır ya da yoktur öyle deil mi?? peki ara vermek ne demek, bu da neyin nesi oluyor? sizce böyle bişey mümkün müdür, ya da şöyle sorayım bir süre kenara çekilip yalnız kalıp kafa dinleyerek,bu arada "ara verilen" kız/erkek arkadaşla bağları tam olarak koparmayarak duyguları gözden geçirmek ne derece sağlıklıdır? ben bunu yaşadım sonrasında her şey çok güzel oldu diyen varsa (ya da ara vermek ztn sonun başlangıcıdır, diyenler de olabilir...) düşüncelerinizi paylaşın hadi bakalım:)
15 Ekim 2006 23:27
~balım~
bu baslık açmadan önce aratıyormusunuz :)
15 Ekim 2006 23:30
belbalgom
ayrılalım diecek kadar yürekli olmayan çiftlerin tercihi
direk senin azydıgın gibi ismyoktur yada ortakantinden ayrılanların baslıgıda olabilir ben bişeyler yazdıgım için hatırlıyorum
15 Ekim 2006 23:33
özgüЯ;
genelde çömezlik dönemlerinde olur bu tarz ayaklar
bi süre sonra bakmışsın herkes olmuş kaşar(yanlış anlaşılmassa sevinirim) rahat rahat degajı koyuyo
15 Ekim 2006 23:35
üstteki
işe yarayabilir..
15 Ekim 2006 23:36
notyet
yaw bu kızlar çok ama çok enteresan..bu kızların icadıdır kesin..yannışmıyım?
-gülşah bu akşam geliomusun,snin manita bişi demesin,gece çıkmana?
-hmm..yok ya ara verdik biz..
Sonra ,sensizken annadımki herşey boş lafları havalarda uçuşur..Benden tavsie kızlarımıza ara vermeyin.Bu ARADA erkekler de boş durmaz çünkü.
15 Ekim 2006 23:37
ecrin
hiç ümit yok mu ya..
15 Ekim 2006 23:39
ecrin
azcık teselli etsenize beni, geçer fln diyin :p
15 Ekim 2006 23:39
özgüЯ;
anaa yunus naber lem :D
15 Ekim 2006 23:40
pasaklı kontes
'senden sıkıldım'ın başka şekilde söylenişidir..
15 Ekim 2006 23:40
notyet
haa desene senin derdin başka.:Dgeçmez valla ben söliim, çocuk her kimse şu anda nerde kimbilir:):)..şaka şaka..ama her şakanın altında gerçek var mıdır..yok gibi sanki.ama sen bi daha düşün bence
15 Ekim 2006 23:41
notyet
eyvallah cemal arkadşaım..
15 Ekim 2006 23:42
belbalgom
bide güzel sözü vardır bunun
"aşk 2 çeşittir biri mum alevine diğeri kor ateşe benzer ayrılık rüzgarında biri sönerken diğeri alazlanır"
hiç 2.sine rastlamadık walla boş işler bunlar:))))))))))))
15 Ekim 2006 23:42
delmar
nurtopu..
15 Ekim 2006 23:43
ecrin
meriç çok sağol ya, yüreğime su serptin.. bizim daha 2 hafta oldu sadece ama 4 ay da çok uzun ya:S
15 Ekim 2006 23:44
belbalgom
havva yeni modeller geldi onlardan verelim hem fabrika çıkışı ara verme switchide off bunların
15 Ekim 2006 23:44
notyet
ehuehue.sen yurtta sanıosun onu dimi.yaw çok kanarakıllısın..bu numaralar eskidi artık..özelden arayıp arkadan müzik sesleri gelmeyince rahatladın sen tabi ama yok öle bişi..şaka şaka.ama ya şaka diilse.hah?
15 Ekim 2006 23:45
özgüЯ;
ya yok ara mara yalan şeler bunlar ya
ara verildi mi namluya girdin demektir tetiğin çekilmesi an meselesi %0.1 ihtimal ateş etmekten vazgeçme durumu olabilir. önemsenmeyecek kadar küçük bi değerdir falan felan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6695
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!