ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
http://www.gitarturk.com/
şu siteyi bi gezsinler.!
11 Ekim 2006 22:43
perfectly nothing
kirk hammet için zamanında 'en kötü öğrencim' yorumunu yapmış kendisi
pek hazetmiyorum o sebeple
ama iyi bi müzisyen olduğu tartışılmaz
11 Ekim 2006 22:45
ozzy-jem
ewt doğrudur kirk hammet iidr ama kseinlikle ii bi lead gitarist olark ad yapmaz çünkü ortalama biri
ve satriani bildiğim kadarıyla kurslarında kendini hiç geliştirmediği için onu demiştir kötü çalıo die kastedmemişdir medya oyunu bu :D
12 Ekim 2006 02:35
ozzy-jem
ne sence lead olarak iimidr
bence sen bunu başka yerde söleme müzikten ciddi anlayanlar sennle ii dalga geçerler kirk ün ekstra bi atraksiyonu yoktur
sana bana göre iidri temiz çalar sağlam çalar ama bütün profesyoneller de war zati bu .Bu bi başarı değildir yani anlıcaan.
Ama metallica yı müziin tanrısı gören at gözlüklüler dalga geçebilir ama o da umrumda olamz petrucci vai malmsteeen vinnie moore satriani gilbert becker warken ona yandan süt içmek düşer yada onalrın akorunu yapmak
112 Ekim 2006 17:51
perfectly nothing
arkadaşım, bak diyorum ki
kirk hammet iyi bir lead gitaristtir
yazdıklarının herhangibiriyle karşılaştırmış mıyım?
burda konu kim en iyi lead gitaristtir değil, kirk hammet iyi bir lead gitarist midir
ayrıca bütün profesyonellerin temiz çaldığı konusunda yine sana katılmıyorum, kaç tanesini albümlerinin dışında dinleme imkanın oldu?
metalikanın, büyük bir kesim tarafından müziğin tanrısı olduğu konusunda ve at gözlükleriyle bakıldığı konusunda haklısın ona kesinlikle bi lafım yok
yalnız popüler kültüre karşı olman popüler olan her şeyi kötüleyebileceğin anlamına gelmez. tekrar hatırlatıyorum, konumuz en iyi gitarist kim değil, sadece kirk hammet. karşılaştırma yapmanın luzumu yok, zira ben de biliyorum kirk hammeti karşılaştırmaya bile değmeyecek kadar iyi müzisyenler olduğunu
12 Ekim 2006 22:12
perfectly nothing
ayrıca eklemek istiyorum
(müzisyen imajı yaratmaya çalışıyor gibi algılanmasın)
bana göre müzik ve müzisyenlik sadece el çabukluğu ve enstrümanı iyi kullanmaktan (tabii ki bunların etkisi büyük) ibaret değildir, ki buna da örnek olarak cover yapmak veya kaliteli ve zor bi soloyu çalabilmek diyebilirim. iyi bir müzisyen olmak için iyi bişeyler 'yaratmak' gerekir. Kirk Hammetin de iyi çalması dışında güzel şeyler yaratabilmesi, iyi bir müzisyen olduğunu ayan beyan göstermektedir bana göre.
12 Ekim 2006 23:08
ozzy-jem
ii ama dierlerinn yanında fıs diorm ama bu tarz müzikle ilgilenmye devam edrsen onu kaça katlıcak adamlar olduğunu anlarsın ama şimdi sölemiim sana kim onlar sonra öngörü yapıp sevmeyebilirsin.İleride anlarsın beni.Ben de başta snn gibiydim sonra dediim lafları çok yuttum :D
15 Ekim 2006 16:31
perfectly nothing
yutulacak bi laf söylemedim ki ben
dünyanın ilk 10una filan da sokmadım gördüğün gibi
sadece diyorum ki sadece iyi bir gitaristtir
bu kadar arbedeye luzum yoktu be arkadasım :)
ayrıca belirteyim bu tarz müzikle sandığından cok daha uzun süredir ilgileniyordum her ne kadar son zamanlarda pek ilgilenmesem de
15 Ekim 2006 16:49
maslahatguzar
ne gereksiz bir tartısma bu. herkesin seveni var, amma satriani on numara adam der cekilirim huzurdan.
15 Ekim 2006 16:53
ozzy-jem
ya sen yut demedimki :D
ben yuttum ama senn gibide çok da emindim kendimden
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6603
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.