bira iidir de bira sonuçta pek içki gibi gelmio artık içecek gibi gelio:)
11 Ekim 2006 20:47
elmaa
abi yurt dısında bi kültür var yemegin yanında fln..
ilgnç
111 Ekim 2006 23:09
unknown artist!
bira var ya bira....piüüüüüüüüüüf ilkbahar yaz sonbahar kış
11 Ekim 2006 23:25
fanfan
Çok lezzetli,serinletici bi de göbek yapmıyo olsaydı en çok içtiğim şey olurdu herhalde,tadını çok seviyorum. Onun yerine light colayla serinliyorum ben de:).. Light biranın da kalori açısından normal biradan pek farkı yok,sadece alkolü az.Kalorisiz birayı yapsınlar ben de rahata eriyim:)
11 Ekim 2006 23:32
alice kendi aleminde
götürün şu başlığı gozumun onunden.. canım çekioo :(
11 Ekim 2006 23:34
alice kendi aleminde
alkolun kalorı hesabını yapmayı aklım almıo.. e tabi alması lazım mantıklı ama.. yok yaw.. herseyın yapılsa o yapılmaz..
11 Ekim 2006 23:39
fanfan
Light colayı ben de su gibi içiyodum nasolsa kalorisiz diye.Kafein selülit yapıyo dediler 'Oh selülit problemim de yok içerim mis gibi' mantığında. Ama bu kafein denen meret çatlak da yapıyomuş ki ben bundan muzdaribim sonuç olarak bu aralar kendime alternatif içecek aryorum kalorisiz ve de kafeinsiz bişey:) ice tea light içiyorum arada ama o da her yerde yok maalesef. Yapsınlar işte kalorisiz bira kardeşim en güzelii
11 Ekim 2006 23:42
alice kendi aleminde
ben de içmeden onceyemek yemem.. nasısa içicem ne geregı var gibi bi mantık.. ama nerden gelıobılmıyorum.. zaten tok karnına içmeyı sevmem.
11 Ekim 2006 23:44
biyolokum
ben tek bir içecek bilirim ki onu da kantinde beni tanıyanlar bilir.. ice tea limonlu:))
11 Ekim 2006 23:45
christİne daae
miller:) cogunun deyimyle gazoz:) icersem o olur kiii o bile agır napalım bende mi ice tea alsam:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6590
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.