kilo alabilmek için yemek ye akabinde yat ve uyu... vücut dinlenme haline geçtikten sonra metobolizma yavaşlıyo ve yediklerin kilo oluyo diye biliyorum sadece benden tavsiye :)))
tutaste demis ki:
primobolan diye bir iğne..son bir tane kaldı..kilo alabilmek için..biliyorsun ne kadar zayıf olduğumu:((2 kilo alabildim ama sadece..aslında 5 taneye 5 kilo almalıydım ama bünye galiba:((
~ 363 gün
kupa kızı
nedenmiş o? bi de yaptırtmam vuuu çok korktum bu sözler beni daha da hırslandırır bilesin peter efendi :)
peter pan demis ki:
olmaz dedim. o iş olmaz boşuna uğraşma :) yaptırtmam seni ceo falan:)
~ 362 gün
peter pan
nedenmiş o? bi de yaptırtmam vuuu çok korktum bu sözler beni daha da hırslandırır bilesin peter efendi :)
önce ben ceo olmalıyım. bak bizim alt şirkette ceo ihtiyacı olursa seni oraya ceo yaparız:) yoksa aynı pozisyonda olmamalıyız:)))
~ 362 gün
tutaste
kilo alabilmek için yemek ye akabinde yat ve uyu... vücut dinlenme haline geçtikten sonra metobolizma yavaşlıyo ve yediklerin kilo oluyo diye biliyorum sadece benden tavsiye :)))
bu söylediklerini 5 yıldır yapıyorum canım benim..iştah yok bende malesef;ama artık dayanamıyorum gerçekten..elim kolum kalkmaz oldum artık zayıflıktan..so çare olarak aldım bu ilacı ki işe yaradı yine allahtan..yoksa somalililer gibi olmuştum son zamanlarda:((
~ 362 gün
kupa kızı
sen önce okulunu bitir =) alt şirket filan anlamam ben... senden ceo'luk isteyen kim ayrıca peehh :P ceo olursam rakip tanımam (H)
peter pan demis ki:
önce ben ceo olmalıyım. bak bizim alt şirkette ceo ihtiyacı olursa seni oraya ceo yaparız:) yoksa aynı pozisyonda olmamalıyız:)))
~ 362 gün
tutaste
birbirine rakip iki şirket kurarsınız..faydalanan da halk olur bu durumda..nasıl fikir?
rekabet iyidir..
vuu büyük laf:P
~ 362 gün
peter pan
sen önce okulunu bitir =) alt şirket filan anlamam ben... senden ceo'luk isteyen kim ayrıca peehh :P ceo olursam rakip tanımam (H)
bitiririz ne olcak. allah allaah:) herkes de yüzüme yüzüme vurmasa bunu olmaz yani. tamam 24 yaşıma gelip de hala okulumu bitirememiş olabilirim, ama istesem okulu bitirmeden de ceo olabilirim ben (H) :))
hem mafyadan tanıdıklarım var, boşuna uğraşma ceo olamazsın benden izinsiz:))
~ 362 gün
kupa kızı
hodri meydan!!! peter benim rakibim bile olamaz ama neyse :)
tutaste demis ki:
birbirine rakip iki şirket kurarsınız..faydalanan da halk olur bu durumda..nasıl fikir?
rekabet iyidir..
vuu büyük laf:P
~ 362 gün
peter pan
hodri meydan!!! peter benim rakibim bile olamaz ama neyse :)
ne hodri meydanı? sen ceo olamıcan ki bile:)
~ 362 gün
tutaste
iki arkadaş arasında kalmak da böyle bir şey olsa gerek:))
peter ben de 24 yaşındayım ben de henüz bitirmiş sayılmam..kısmetse bir hafta sonra bitecek ama:PP
bir de kupa kızı seçil peterime hodri meydan çekme,etme eyleme beni darda koma:))
~ 362 gün
banshee
Boşluk mu be bu ? ahaha var mı bu hala....
üvey evlat.
o değil de bizim esas evlat dediğimiz başlığın adı neydi ?
~ 362 gün
kupa kızı
durduramazsın beni peter :) hem sen benim ceo olmamdan niye bu kadar korkuyosun nedir bu yıldırma politikaları? ben sana olma demiyorum sen de ol kapışalım diyorum :)))
peter pan demis ki:
ne hodri meydanı? sen ceo olamıcan ki bile:)
~ 362 gün
peter pan
online olanlar buraya vol.1
esas diyosun ama adını bile unutmuşun. terbiyesiz:)))
banshee demis ki:
üvey evlat.
~ 362 gün
tutaste
banshee demis ki:
üvey evlat.
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!