ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > naci hiddet

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

top bizi sevmedi
top bizi sevmedi
Arkadaşın gönderdiği iletiyle gecenin bir yarısı gülmekten sandalyeden düşmemi sağlamış yegane insandır. Kendisi Hurriyet'in internet sitesinde güzide bir yorumcu olarak görev yapmaktadır.
(bkz: http://benimsayfam.hurriyet.com.tr/default.aspx?User_ID=7767992)

Her ne kadar geyik amacıyla yorum yapsa da bu işi bildiğinden en ufak bir şüphem yok. Kınamayı çok sever ve pek bi saygılıdır bu arkadaş.

Yaptığı yorumlardan bir kaç tane örnek verecek olursak:

Haber:Pandanın ısırdığı kişi, pandayı ısırdı

Yorum: zang şinyan'ın alkol problemi var. ailesi, yakın dostları ve çalışma arkadaşları da şinyan'ın alkol problemini doğruluyor. genç panda gu gu'yu kutluyorum. gu gu, şinyan'a küçük bir uyarı mesajı vermek istemiş ama şinyan bunu anlamamış. bu böyle giderse şinyan evinden ocağından olacak, yakınında bucağında dostu arkadaşı kalmayacak. kendisini tanırım, aslında iyi bir adamdır ama çevresi çok kötü. son bir iki yıldır kötü arkadaşlar edindi, evini ailesini ihmal etti. kendisini kınıyorum. saygılar.

Haber:İspanyollar dönere ve şiş kebaba sahip çıktı

Yorum:neden olmasın? iskender bey'in keşfettiği döner ispanyol'ların olabilir. baklava konusunda bir fikrim yok, cacık ve yoğurt da aynı şekilde fikrim olmayan besin maddeleridir. ama bugün bir flamenko olsun, sirtaki olsun türklere aittir. ispanyollar bunu araştırsın. flamenko karşılığında döneri verebiliriz. yalnız boğa güreşi karşılığında versek versek kılıç kalkan oyununu verebiliriz. unutmayın gaudi türktü. belki de değildi ama olabilir? bu takastan zararlı çıkarlar.

Haber:Yahoo'dan virüs uyarısı

Yorum:bu virüsleri kınıyorum. bugün bir yahoo olsun google olsun bunlar çok büyük şirketler oldular. bir de microsoft var. ama bu büyüklük her şeye çare değil. görüyoruz zayif bir hasta gibi en ufak virüslere karşı bile ayakta duramıyorlar. kim yazıyor bu virüsleri soruyorum. yapılan saygısızlıktır.
bu saygısızlık daha ne kadar sürecek? buna kim dur diyecek? doktor norton'u ve diğer ilgilileri göreve çağırıyorum. iki yıldır internetteyim, derdi bitmedi bilgisayarın. kınıyorum. saygılar.
 1   9 Ekim 2006 23:59   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
bu virüsleri kınıyorum.
doktor norton'u ve diğer ilgilileri göreve çağırıyorum... =)
saygılar
10 Ekim 2006 00:02   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
bu arada ekşi sözlük'de ''hürriyet'in yaran okuyucu yorumları''nda diğer bombaları da var =)
10 Ekim 2006 00:06   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
ehahe abi herif süpermiş be, gelişine vurmuş acımamaış hiç :)
10 Ekim 2006 02:00   mesajın adresini al  

root
root
puahhaaa :))
10 Ekim 2006 22:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008