ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilkent üniversitesi > BİLKENTİN EN SEVMEDİĞİNİZ TARAFI NEDİR?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

djfebris
djfebris
soorusun Islim ama ne biliim yaa insanlar , garipler... Belki de yaşadığım bazı olaylar yüzünden böyle genelleme yapmam yanlış olabilir ama kimin eli kimin cebinde belli deil. ( Tabii ki istisnalar var ) Bana ters gelen bu... Onun dışında memnunum aslında...
1 Şubat 2006 01:03   mesajın adresini al  

jackanapes
jackanapes
en sevmediim tarafi bazi ezikler tarafından hiç hak etmediği sekilde asağılanmasi...tmm cok cok super diil belki ama kulaktan dolma bilgilerle yasamadan etmeden milletin atıp tutması kızdırıo biras beni..
1 Şubat 2006 01:04   mesajın adresini al  

djfebris
djfebris
ewet tabi bi de o war ! yaşamayan bilmes arkadaşlar bilmeessss!!!!! :))
1 Şubat 2006 01:07   mesajın adresini al  

enverak
enverak
soukk
1 Şubat 2006 02:03   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
Prob olmanın gayet basit bi durum olabilmesi,
4 Şubat 2006 18:59   mesajın adresini al  

cen
cen
hani bilkente kar dustugu zaman yapisio ya kalkmio sonraki kisa kadar iste bu en cok nefret ettigim
ote yandan bilkent te okumak ayricaliktir sozu yalandan soylenmemistir, turkiyede kac tane bilkent denginde okul war ki!!
7 Şubat 2006 15:25   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Otostopçuları almaması ne kadar güzel bir dayanışma gerçekten!
Orda sırtımda çanta bekliyorum, belli ki öğrenciyim benim okuldaşlarım ise sıcak arabalarında harıl harıl geçiyor. Bense soğukta geberiyorum. Çok güzel gerçekten
7 Şubat 2006 17:23   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
yok ben 11:40 gibi oradaydım =))
7 Şubat 2006 17:32   mesajın adresini al  

belma_butterfly
belma_butterfly
yeni tanıstıgım insanların burslu mu yoksa paralı mı okudugu mu merak etmelerıne sinir oluyorum! Sana ne kardesım...
8 Şubat 2006 00:44   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Ben burslu okuduğumu söylüyorum, bi de bölüm sıkıyorum eğleniyorum sonra ehe-he=)))
8 Şubat 2006 00:47   mesajın adresini al  

belma_butterfly
belma_butterfly
burslular ve köpekler meselesi gercekmiş arkadaslar....
bir grup genc varmıs, bunların bazıları burslu bazıları burssuzmus.burssuz olanlar bır gun burslu arkadaslarına saka yapmak maksatlı cocugun gorebılecegı bır yere (kantının camına) burslular ve kopekler gelemez yazılı bır kağıt asmıslar. Şanssızlık bu ya o gun okula bır soylesı ıcın bır dergının muhabırı ve kameramanı gelmıs. Camdakı bu yazıyı cocuktan once onlar gormus ve dergıye resımle bırlıkte basmışlar. Bu olay uzerıne bu sakayı yapanlar okuldan atılıyo... Benım bıldıgım kadaryla...
8 Şubat 2006 00:51   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
Bilkent Senfoni Orkestrası'nı seviyorum,bizzat da dinledim..
8 Şubat 2006 00:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008