ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bilkent üniversitesi  BİLKENTİN EN SEVMEDİĞİNİZ TARAFI NEDİR?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

suleyman
suleyman
?
~ 1024 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
bilkentin en sevmedigim tarafı bilkent olmasıdır " köpekler ve burslular giremez" bu yazıyı kendine yakıştıran arkasında duran arkadas varsa buyursun

abbas
abbas
insallah bende öyle umarım

abbas
abbas
benim bilkentte okuyan bi arkadaim okulda düzenlenen partide-ki kendisi de burslu degil- kapıda bu yazıyı görmüs umarm yanlıs okumustur ya da yanılıyodur

abbas
abbas
bence de

abbas
abbas
can cıkmadan bi de suraya baka bu benim asttığım bi sey degil ondan http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kopekler+ve+burslular+giremez

abbas
abbas
bende yazıları yeni okudum ordaki benim arkadas mezun oldu ama yine de partide gördüm diyerek sallamis bana umarm öyledir hakkaten arkadasimin hayal gücüyle ilgili bi seydir

omlet
omlet
mm yok oyle bi sey bilkentte.yalnizca soylentiden ibaret..tikilerde war burslularda.. gayet normal insanlarda..kimse kimseye karismaz bilkentte..herkesin yasantisi kendisine gore kısaca

onurr
onurr
yaa bilkentde böyle bişey yokk arkadaşlar zerenin dediği gibi kimse kimseye karışmaz we kimse kimsenin burslu we ya paralı okuduğunu merak etmezz... çünkü oklu çok zor olduğu için burslu değil paralı okumaktır marifet..

damla
damla
soğuuuuuuuukkkk:):):) totto donani oluorum:) --bu terimi geçen sene kışın geliştirdik aramızda:) çok tuttu ama:) 2. sevmediim yönü ise liseden çok adam var ztn nefret ediorum çoundan bide aynı okuldaım!!rezalet.sinir krizi geçiriorum bazen:) ama olur öle:)

atalay
atalay
bilkentin kızları....

damla
damla
bilkenti seviorum!!!cuma günümüboş bıraktı.tuttu altın olsun:) hehe şu ara en sevmediim yönü ise yolları.arnavut kaldırım:)minicik bi topuk giyince (şahsen yılda 1 kere giyerim:):)) yürüyemiorumm:):) tabi 7/24 kokoş gelen arkadaişşarımızında pek hoşnut oldunu zannetmiorum:)
~ 1022 gün   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
'zeki bir insanla tanışmak güzel şey' ne demektir yau?

aptal mı onları söyleyenler??
~ 1021 gün   mesajın adresini al  

bn
bn
bilkent denilince insanların beyninde oluşan önyargıdan nefret ediorum
~ 1021 gün   mesajın adresini al  

gökhan
gökhan
insanların bana paralı mı burslu mu diye sormasından ve de paralı deyince ne kadar olduğunu sormalarından
~ 1020 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008