ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bahçeşehir Üniversitesinde derinden yürüyen parti hareketleri yavaş yavaş yüz üstüne çıkıyor... Bizi izlemeye devam edin...
9 Ekim 2006 11:35
bad religion
parti derken?
9 Ekim 2006 11:38
ilkayceyhan
fatih arkasından göz kırptığın ablamız da gelecek mi partiye;? =:-)
9 Ekim 2006 12:10
sod
ilkaycım şöyle söyliyim o kişi benim kuzenim oluyor kendileri bizzat ona sormam lazım gelirsede asılmak yok ona göre ... Ayıp walla ... Handan canım sana gelincede daha hazırlık dedim dimi. Bizi izlemeye devam edin dedim orda bir daha oku ve sabırsızlanma... Seni değilde hayatımın aşkını çağarabilirim... Tekrar söylüyorum bizi izlemeye devam edin. Parti şimdilik şöyle söyliyim. Sadece Bahçeşehir Üniversiteliler için olmayacak ona göre ;)
9 Ekim 2006 16:44
sod
yeko sen değilsin...
9 Ekim 2006 19:48
armin
Evet, Fatih'i izlemeye devam edin =)
9 Ekim 2006 20:51
nvercare
hadi bakalım bekliorz ark lar sizden gzl organizasyonlar ;)
9 Ekim 2006 20:59
ufoozgur
parti mi kuruyoruz? nedir? :D mueahue
9 Ekim 2006 21:40
sod
parti kurmuyoruz abi... Parti vereceğiz... Ömür bu arada senide izlemeye devam edebilirler sende organizatörlerden biri değilmisin ???
9 Ekim 2006 21:53
sod
direk resmi değiştirdim zaten... :D hehehehe kuzenimi kimsecikler üzemez... ben bile :D
9 Ekim 2006 23:37
sod
ramazandan sonra 1 rock , 1 club, 1de house olayı olabilir... ;) hatta club ve house içi içe olabilir. Ayrıntılar ömür göğüş ve tolga dinçerde...
14 Ekim 2006 14:25
gökhan
baslasın artııık partiler ,ve ayrıca herkes katılsın su partilere:)))))
yani bunu party düzenlediğim için söylemiorum sadece insanların eglenmesini düşünüyorum :))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6536
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!