walla ben derslerin alayını alttan aldıım için sınıfta kalabalık oluo hocalar tekrar alanları muaf ediolar yoklamadan.1 sene kaybım varmı?war.kafam rahatmı?çoook
5 Mayıs 2007 20:39
purepoison(can):):)
ya of a düşürebileceğim bi dersisırf devamsızlık yüzünden düşürücem yaf baktımda tam 3 aydr fiziğin uygulamasına girmemeişim yüzde 55 deavmlılığım var umarım finale grebilirim
5 Mayıs 2007 20:56
büşbüş
hocalarla derse devam zorunluluğu arkadaşlarla da kantine devam zorunluluğu var:D tabi hangi zorunluluk baskın geliyo dersenizzzz tabiki kantin:D
5 Mayıs 2007 21:46
necrotune
son zamanlarda okulu uzatma korkuma neden olan bu illet mevzu canımı cok sıkmaktadır!!
ilk okul talebesimiyiz yahu, ilk okulda bile devamdan kimse kalmıyor.. hayret bişey!!
6 Mayıs 2007 02:15
neontom
yatin kalkin devam zorunluluuna sükredin.
keske bizde de olsa.
6 Mayıs 2007 12:00
etheldreda
haha:p niye ki? ben sırf o yüzden kaldıım dersi tekrar alcam cnk bu yıl da devamsızlıktan kaldım, hastaym diorum adam rapor istio, belki ben doktorlardan ve ilaçlardan nefret ediyorum? o zaman ne olcak?
21 Mayıs 2007 14:47
zncn
bizde oyle bisey yok arti bu devam zorunlulugunun derse ogrenci toplayamayan bazi ezik hocalarin bos siniflarini doldurmak istemelerinden baska bisey de deildir bence
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6496
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.