ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  haydi gençler meclise

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

halid e.a.&
halid e.a.&
seçilme yaşı 25'e iniyor.sloganımız "haydi gençler meclise".iyi mi olur yoksa kötü mü , bilmiyorum.sanki şimdi 35 yaşında vekil kaynıyor meclis ,sanki daha genç olanlardan da çok faza talep var da , talebi karşılamak için yapılıyor değişiklik.
~ 700 gün   mesajın adresini al  

ekip
ekip
yaş sınırı 25 e inmiş kime ne. milletvekili olmak için paran olması lazım bu memlekette
 1   ~ 700 gün   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
sizlere yol su elektrik getireceğim

comandante
comandante
Genel Başkan cuntasının naktif olduğu partilerde vekil olcan da ne olcak.
~ 700 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
vekillerimiz genç,dinamik olursa belki özel hayatlarıyla gündeme gelirler.bölece meclis gündemini magazin progamlarına taşımış oluruz.yanında güzel bir hatunla sortiden çıkan vekil ülke sorunlarıyla ilgili soruları yanıtlar belki:))

vulcao
vulcao
gayet iyi bir haraket. 10 - 15 tane genç vekil olsun...
~ 699 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Babadan oğula geçer bu iş. Saltanata dönmesin ?

comandante
comandante
Tayyip cumbaba olduktan sonra başbakanlığı oğluna devredecek galiba Bu yasayla onun vekil olmasını sağlayacaklar herhalde

Çıkarsa tezkere Bilal gitsin meclise :D

fosilleşmiş dinazor
fosilleşmiş dinazor
bence ülke dinamikleri için gerekli bi uygulamadır lakin bizim ülkemizde uygulanması çok zordur.siyaset ciddi bi iştir.tecrübe ve birikim gerektirir.bunun yanında pazarlıklarda(anlaşmalar) baz alınması gereken (Türk halkını yücelten)değerlere sahip insan olması gereklidir.sonuç olarak bunun eğitimini doğru olarak veren kurumlarımız yoktur.bundan dolayı uygulanması çok sakıncalıdır.ben ileride bu ülkeyi yöneten kişi olmaya adayım.yanlış anlaşılmasın 25 imde değil bu birikimlere sahip bi birey olarak kendimi gördüğüm zaman...

ters sapka
ters sapka
bazi insanlar icin gayet iyi bi uygulama olur..bunlar kimler: hicbirzaman ulkesine karsi agir sorumluluk hissetmeyen ve meclisin agirliini tasyabilme korkusu duymayan insanlar; pek bi ilgili gorunup rant pesinde kosan insanlar.. kesinlikle olmamasi gereken bisi cnku 25 yasinda kimsenin bolesine bi sorumluluu alablceini dusunmuorm kaldi ki insanlar 25 yasinda evliligi bile buyuk bi sorumluluk olarak nitelendirirken;70 milyonun vekili mi,gulerim sadece.....

seizetheday
seizetheday
millet simdi 25 yasinda bi kere milletvekili secilecek bence sadece hayatinin geri kalanini kurtarmak icin.. malum maaslar fln filan... bana pek iyi sonuc verir gibi gelmiyor eger yururluge girerse.. dusundugumuz zaman millet universiteden mezun olduktan sonra milletvekili mi olacak yani, sadece komik ve hicbi getirisinin olacagini sanmiyorum ulkemize maalesef..
~ 698 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
Bence 20 yada 21 olmalıydı ayrıca, sadece sözde kalıcak gibi,osnuşta Parti başkanlarının gözüne girmek lazım
~ 697 gün   mesajın adresini al  

neworder
neworder
aramızdan birini seçelim mi bir dahaki seçime? (ben istemem)
~ 691 gün   mesajın adresini al  

m r c
m r c
Büyük adam olmamıza gerek yok, adam olalım yeter...
~ 689 gün   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
parası olan ensesi saglam adamlar anca gidebilir
ben okulu bitircemde master yapcamda işe baslicamda ölme essegim ölme..
~ 689 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008