herhalde yagmurdu bu konuyu acan tebrik ediyorum her kesin bekledigi forumu acmissin her kesin içindeki psikopatı uyandırdın :)
16 Kasım 2005 01:01
skarlett
herkesi kendime benzettim:))
16 Kasım 2005 01:02
lucy luyi
ben sizofreni tahlikesi altında olduğumu düşünüyorum bu da paranoyaklığımdan dolayıdır heralde.. doktora gitmem gerek...
16 Kasım 2005 01:03
abbas
bu gece rahat uyuyamıycaz sayende :) ben yastigimn altina bi seyler koyiyim madem bu konuyu actin dua et bnm için bari :)
16 Kasım 2005 01:05
skarlett
e bende gidiim bari..
16 Kasım 2005 01:07
felix post coitum
yaa ne zaman psikoloji muhabbeti acılsa birilerinin psikolojisi bozulur zaten..
skarlett
hadi iyi geceleeerr...
skarlett
ewt arkadaşlar bu gece bize ayrılan sürenin sonuna geldik.yarın yine aynı yerde ve aynı saatte buluşmak dileğiyle.iyigeceler diliyorum.esen kalın..
16 Kasım 2005 01:12
abbas
içimdeki o piskopatı uyandırdm daha ne kadar esen kalabirim :)
16 Kasım 2005 01:14
emre
bu basliktaki anlatim bozuklugu gozume batiyor,moralimi bozuyor
16 Kasım 2005 01:19
küçük bir kız çocuğu
bu aslında doktor hastalığıdır ama psikolojide de çok geçerlidir.. hatta "patoloji" (psikolojik rahatsızların semptomlarının anlatıldığı ders) dersinde olay sürekli şöyle gelişir:
hoca mesela "depresyon"u anlatıyo sınıfta.. diyo ki depresyonda olan hastalarda "şunlar şunlar olur" (siz de kendinizi benzetmeyin diye anlatmıyorum :Pp) .. sonra sınıfta yavaş yavaş mırıldanmalar başlar: "aaa bu bende var.. aaa bu da var.. aa ben depresyondayım" :)) bunu her çeşit hastalığa uygulamak mümkündür :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/649
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.