bende son sınıf psikolojisinden çok bozuk bi kpss psikolojisi var şuan:( çok sinirim bozuluyooo puffff:(
19 Haziran 2008 22:15
reflexx06
hayatın yuku bındı ıyıce omuzlarınada ondandır yoksa kpss bahane yanı
19 Haziran 2008 23:27
gitarisstt
içinde bulundugum boktan durum...............
19 Haziran 2008 23:29
cicibici:)
işte hepsi birden tek bildiğim şey keşke çocuk olsaydım yeniden.. küçücük bir çocuk..
19 Haziran 2008 23:32
sumud_
off bi gelsem son sınıfı da bi yasasam o psikolojiyi...
19 Haziran 2008 23:34
mêrxas
bkz. kariyer psikolojisi
19 Haziran 2008 23:35
lithium
daha yeni son sınıf oldum. konuyla alakalı olarak, okuldan gelip önlüğümü çıkarıp kendimi sokağa attığım günleri inanılmaz özledim..
19 Haziran 2008 23:37
turmalin## lale
artık yeni dönem son sınıf olucam ama iş hayatının farkındamıyım hiçç bilmiorum....bu ne yaaaa bunalım mı takılalım ne yapsak dıye cığrındanmı çıkak arkadaşlar :D
6 Temmuz 2008 14:23
yeni_rakı
ilacı bende arkadaşlar buyrun gelin bi yeni_rakısilin yaparız bişeyiniz kalmaz
6 Temmuz 2008 16:41
bhdr
askerlilkmi,işmi,yükseklisansmı,ev baskısı arasında geçen bağırsak düğümlenmeleri
6 Temmuz 2008 16:45
yeni_rakı
askerlik iş güç hepsi tamam da bir tek evlenmek kaldı adaylar arasında seçim yapmak bayağı strees yapıyorr secmek zor össs de tercih yapömak gibi bvişey
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/648
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.