aynen kanki kızın yüzüne başka arkasından başka olmaz her türlü infaz
17 Haziran 2008 01:46
deniz_can
yani
niyetim çok ciddi s.. bırakacam
17 Haziran 2008 01:47
üstteki
olmaz, size katılamam
ben doğru zaman gelince evleneceğim ,hanımımın kocası çocuklarımın babası olacağım :)
hatta evlendiğim kadına aşık da olacağım ,bir ömür boyu mutlu yaşayabilmek için şartmış öyle duydum
17 Haziran 2008 01:48
gazili_boy
aynen öle bir ker virse ne olur toprak olmayacak mı
17 Haziran 2008 01:48
gazili_boy
bırak sevgi karın doyurmaz zaten doyursa adı sevgi değil yemek olurdu
117 Haziran 2008 01:49
deniz_can
yani bir ömür boyu aptal esir ve hayat damarları kesilmiş yaşayacaksın.. hayırlı olsun çok şey kaybettin be birader
üstteki demis ki: olmaz, size katılamam
ben doğru zaman gelince evleneceğim ,hanımımın kocası çocuklarımın babası olacağım :)
hatta evlendiğim kadına aşık da olacağım ,bir ömür boyu mutlu yaşayabilmek için şartmış öyle duydum
17 Haziran 2008 01:49
üstteki
eğer yamyamsan senin için sevgi de bir yemektir, sevgi diye isim olur mu ,ben tanıyorum..
crazy_cix_boy demis ki: bırak sevgi karın doyurmaz zaten doyursa adı sevgi değil yemek olurdu
217 Haziran 2008 01:50
gazili_boy
sağlık olsun kanki boşver böleleri olmasa bizim gibiler ortaya çıkmaz
17 Haziran 2008 01:50
üstteki
napalım ,hep kazanacak değiliz ya ,biraz da kaybedelim.. yin yang
deniz_can demis ki:
yani bir ömür boyu aptal esir ve hayat damarları kesilmiş yaşayacaksın.. hayırlı olsun çok şey kaybettin be birader
zuhaha sevgi vardı bizim sınıfta lisede virmediği olan kalmadı en sonunda bu arkadaş gibi akıllı bir arkadaşa kaldı oğlan anladı ama yazık atı alan samsundan rusyaya geçmişti denizden yürüyerek
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/648
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.