ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Son sınıf psikolojisi..
daha yazacaktim ipucum bitti okyanus adriatic bunalim psikoloji son sinif
Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  34  35  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

adriatic
adriatic
Ya ufff cok bunaldim..cogunuza bakip imreniyorum acikcasi..1 sene sonra veya 8 ay sonra ne yapacaginizi az cok biliyorsunuz ne biliyim okula devam edeceksiniz,sınavlara gireceksiniz vs.. ama ben su an oyle bunalmis bir durumdayim ki:( belirsizlik en acı ve sıkıntı veren su dunyada:((

paylaşiyim dedim...
15 Kasım 2005 22:42   mesajın adresini al  

onurr
onurr
seni artık orta kantine de almazlar sneye
;)
15 Kasım 2005 22:43   mesajın adresini al  

non serviam
non serviam
walla ayaküstü teşhis koymak istemezdim ama son sınıf psikolojisi kesinlikle manik-depresif
15 Kasım 2005 22:44   mesajın adresini al  

kaptan
kaptan
bunaldıgın kısım ne tam olarak???
15 Kasım 2005 22:45   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
semire bu tanıyı bana daha once baskaları da koydu:)

dokunsalar ağlicam simdi ya uff biri beni kurtarsın:(
15 Kasım 2005 22:46   mesajın adresini al  

onurr
onurr
çikolata yeee biras ii gelir..
15 Kasım 2005 22:48   mesajın adresini al  

tuna
tuna
ya zeynepcim niye ağlıyon yaa allah allah.. sen de bi kaç ay sorasını düşünme çook daha ilerisini düşün.. güzel bi işin olduğunu, eşinle boğaza karşı yemek yediğini vs. gerçekleştirmek istediğin hayallerini düşün ..
nası olsa bi şekilde onlar gelip seni bulucaktır merak etme.. yani elbette hepimiz bitiricez okulu ve aç kalmıcaz bulucaz yapıcaz bişeyler..
15 Kasım 2005 22:49   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
bunaldıgım kısım:

yakın zamandan baslayalim..microwave sınavı haftaya saliya ve ben artık okudugum hicbirseyi anlamıyorum, aynı güne cok kaşınıp aldığım yüksek lisans dersinin dana gibi ödevi var,yarın sabaha bitirme projemle ilgili hocanın karşısına birşeyler cıkarmam lazım ama ortada proje namına elle tutulur bırsey yok,ve bu projenin 1 ayı kaldı bitirme suresi olarak,yuksek lisans sınavı var ve ben ne halt yiyeceğmi bilmiyorum,işe mi başlicam yoksa mastera gidicem,mastera gidiceksem ne yonde master yapmalıyım,gitmiceksem nie bu kadar kasıyorum,istanbulda mı kalıcam yoksa yurtdısına mı cıkıcam,istanbulda kalicaksam ev fiyatları neden bu kadar yuksek,tek basıma apartman dairesinde öylesine bir yerden oturamam arkadaslarımdan kim kalacak ki istanbulda onunla cıksam,ikiye bolussek kirayı..............

yaz yaz bitmez ki aşk meşk olaylarını bu işlerin içine katmıyorumm:((
15 Kasım 2005 22:50   mesajın adresini al  

tuna
tuna
oofff herşeyi bırak onlar yoluna girecektir.. düşünme hepsini birden yumurta kapıya dayandığında nasılsa bişiler yapacaksın..
şimdi üzülmemek için bütün bunları daha sonraya bırak bence.. ve hepsini aynı anda düşünme çünkü hepsi aynı anda çözülmeyecek.. teker teker.. sakin sakin.. olcak onların hepsi olcak.. bunları daha önce de bisürü insan yaşadı ve bu insanların hepsi hayattalar mutlular.. sen de öyle olcan boşver.. ;)
15 Kasım 2005 22:53   mesajın adresini al  

onurr
onurr
walla benim derdim dert değilmiş senin kinin yanın da ...
15 Kasım 2005 22:53   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
biliyorum herseyin duzeleceğini zaman herseyin ilacidir ama ben o kadar stres oldum ki gözümden su an uyku akıyor ama uyuyamıorum beynimdeki soru isaretlerinden dolayı,unutmaya calısıorum olmuyor..e ayaga kalkıyorum okudugumu anlamıyorum..2 aralik'a kadar boyle olucam sannırım...ya bir de ben hic tatil yapmadim..son 1.5 senede toplasan 1 ay etmez yani ve cok yorgunum..devamlı calistim durdum..
15 Kasım 2005 22:56   mesajın adresini al  

tuna
tuna
yok be maniği de war..
bakınız
<<<<<---------------------
15 Kasım 2005 22:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  34  35  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008