gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Son sınıf psikolojisi..
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
adriatic
adriatic
Ya ufff cok bunaldim..cogunuza bakip imreniyorum acikcasi..1 sene sonra veya 8 ay sonra ne yapacaginizi az cok biliyorsunuz ne biliyim okula devam edeceksiniz,sınavlara gireceksiniz vs.. ama ben su an oyle bunalmis bir durumdayim ki:( belirsizlik en acı ve sıkıntı veren su dunyada:((

paylaşiyim dedim...

15 Kasım 2005 22:42  mesajın adresini al  
onurr
onurr
seni artık orta kantine de almazlar sneye
;)

15 Kasım 2005 22:43  mesajın adresini al  
non serviam
non serviam
walla ayaküstü teşhis koymak istemezdim ama son sınıf psikolojisi kesinlikle manik-depresif

15 Kasım 2005 22:44  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
semire bu tanıyı bana daha once baskaları da koydu:)

dokunsalar ağlicam simdi ya uff biri beni kurtarsın:(

15 Kasım 2005 22:46  mesajın adresini al  
onurr
onurr
çikolata yeee biras ii gelir..

15 Kasım 2005 22:48  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
bunaldıgım kısım:

yakın zamandan baslayalim..microwave sınavı haftaya saliya ve ben artık okudugum hicbirseyi anlamıyorum, aynı güne cok kaşınıp aldığım yüksek lisans dersinin dana gibi ödevi var,yarın sabaha bitirme projemle ilgili hocanın karşısına birşeyler cıkarmam lazım ama ortada proje namına elle tutulur bırsey yok,ve bu projenin 1 ayı kaldı bitirme suresi olarak,yuksek lisans sınavı var ve ben ne halt yiyeceğmi bilmiyorum,işe mi başlicam yoksa mastera gidicem,mastera gidiceksem ne yonde master yapmalıyım,gitmiceksem nie bu kadar kasıyorum,istanbulda mı kalıcam yoksa yurtdısına mı cıkıcam,istanbulda kalicaksam ev fiyatları neden bu kadar yuksek,tek basıma apartman dairesinde öylesine bir yerden oturamam arkadaslarımdan kim kalacak ki istanbulda onunla cıksam,ikiye bolussek kirayı..............

yaz yaz bitmez ki aşk meşk olaylarını bu işlerin içine katmıyorumm:((

15 Kasım 2005 22:50  mesajın adresini al  
onurr
onurr
walla benim derdim dert değilmiş senin kinin yanın da ...

15 Kasım 2005 22:53  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
biliyorum herseyin duzeleceğini zaman herseyin ilacidir ama ben o kadar stres oldum ki gözümden su an uyku akıyor ama uyuyamıorum beynimdeki soru isaretlerinden dolayı,unutmaya calısıorum olmuyor..e ayaga kalkıyorum okudugumu anlamıyorum..2 aralik'a kadar boyle olucam sannırım...ya bir de ben hic tatil yapmadim..son 1.5 senede toplasan 1 ay etmez yani ve cok yorgunum..devamlı calistim durdum..

15 Kasım 2005 22:56  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
sanırım bgn yaptıgım kendim icin en ii sey bu forumu açmaktı..saolun yuzumu biraz da olsa guldurebildiniz..

Volkan Bintepe: inan cok kotu bir durum ve bence ona destek ol..

Keske benim de böle yakın bir zamanda ayrılmıs oldugum bir sevgilim olsaydı da simdi bütün herseyi bir kenara atıp,yanına gidip ona sarılıp rahatlayabilseydim...

Ilker Eroglu;

Ah be anacım dediklerini yapabilseydim yazar mıydım bu kadar?:)

Tuna Kuru;

Sagol kardesim...

15 Kasım 2005 23:02  mesajın adresini al  
alibaş
alibaş
valla aynı dertler bende de var. ama böyle giderse bitirme gibi bi derdim olmıcak. çünkü hiç bi derse çalışmıyom.

Son sınıf olmanın en kötü yani ya kalırsam uzarsa düşüncesi. nedense bu düşünce çalışmaktan çok çalışmamaya sevkediyo insanı. sanırım bu öğrenciliğin verdiği avanjalardan insan birden mahrum kalacağını anlayınca şoka giriyo bu sebeple de.............

15 Kasım 2005 23:06  mesajın adresini al  
alibaş
alibaş
yav senin dert okul olayını biras aşmış ama...

15 Kasım 2005 23:09  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
ağzına sağlık semire..

15 Kasım 2005 23:13  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
ben uni. sondan bahsediyorum ama dogal olarak uni. ogrencilerinin bulundugu br ortamda...

15 Kasım 2005 23:25  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
ve benim bu duygularim yine depreşti:((

23 Aralık 2005 23:01  mesajın adresini al  
alibaş
alibaş
sende hiç rahat durmuyon maaşallah :)))

23 Aralık 2005 23:29  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
ya ıvırı zıvırı o kadar çok kiiiiii:( şunun şurasında 1 ay kaldı bitmesine ama 3 hafta kafamı kaşıyacak zamanım yok nedeni ne dersler ne de ödevler sadece mezun olmanın getirdiği ıvır zıvıııırlaarr...ögkk

15 Nisan 2006 12:48  mesajın adresini al  
saliyaa
saliyaa
ne yapacaksın seneye diyorlar nerde olacaksın:(

bende seneye heryerde herşekilde olabilirim diyorum:(belirsizlik zaten yiyip bitiren

17 Mayıs 2007 00:45  mesajın adresini al  
metaligram
metaligram
Walla son sınıfların durumu,Türkiye ekonomisinin genel durumu gibi.Belirsizlik ortamında yabancı yatırımcılar asla ve asla belirsizliğin bulunduğu ülkeye yatırım yapmaya kalkışmazlar, (tabi risk sever extra girişimci yatırımcılar hariç) oysa şu aralar kurumsal firmalar okulları mesken tutmuş durumdalar. Son sınıflardan kapabildikleri kar modunda.Tabi öğrencinin mezuniyet sonrası beklentilerini karşılayabiliyorlar mı o da ayrı bir tartışma konusu olurdu herhalde...

17 Mayıs 2007 16:41  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
belli belirsiz.

12 Haziran 2008 00:20  mesajın adresini al  
cinmax
cinmax
2005 de açılmış başlık :s arkadaş artık evlenmiştir herhalde :D

12 Haziran 2008 00:23  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008