hehee vala ortak olurmuyum iste sartlar uyarmı neler yapılacak zaman sorunu falansen bişi yazmamasısın benim bilgim yok lorealde sanal şirket kuruyordun ya o vardı
6 Ekim 2006 19:18
suit up!
loreal'in yarışması daha cazip gbi geldi bana ama bakalım... ben de takım yaratablrsem ikisine de grcem =)
lorealin ki çok kapsamlı ben mazun oluom kısmetse o kadar ilgilenemem:S ama Liptonu kullanıom ve sevdiğim bi marka öel bi pazarlarım ki,Rizeliler elelrinde silahlarla peşime takılırlar:)
6 Ekim 2006 19:32
yaw
Arkadaşlar bir UNILEVER çalışanı olarak sizlere ortakantin hatrına torpil geçebilirim :))
ama gelin görkün ki yarışmadan haberim yok :S
6 Ekim 2006 19:36
~balım~
sen böyle taner kendini bile pazarladın bak simdi takımda yer almaa can atıyorum:)
ya proje teslim tarihi 6 kasımmış:S ben kayıtlar için son tarih sanmıştım:S biz daha 3. bulcaz
6 Ekim 2006 20:04
suit up!
inan bana bunu istemezsin mi???
ooo sen iyice havaya girmişin yaa...
sen gir bence yarışmaya, görüşürüz bi takım kurabilirsem, sendeki potansiyeli kullanmak gerek ;)
6 Ekim 2006 20:04
suit up!
taner rakibiz biz, çok pis çalarım =)
6 Ekim 2006 20:07
~balım~
yok yok herkes hakkıyla yarıssın iyi olan kazansın l::P:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6472
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.