| |
kretzsche
|
FIFA 2007 ve NBA Live 2007 piyasaya cikti..
Once pek sallamamistim cunku fifa pek guzel bir oyun degil WE falan oynuyoruz.. Ama sonra baktim Kapaginda Turkcell Super League falan yaziyor.. Sordum satan herife Turkiye ligini de yapmislar bu sezon dedi.. Aldim oynadim bikac mac fena gozukmuyor kadrolar falan guncel ve mantikli .. Simdi Vestel Manisaspor ile kariyere basladim bakalim ne kadar surecek sikilmam =)
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
cenk_arkan1905
|
kardeş görüntü kalistesi fln nasıl?
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
kretzsche
|
valla goruntuler falan guzel de oynanis eskisi gibi cok bir gelisme yok fakat vakit gecirmek icin alinip bir sure oynanip kenara atilabilir..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
balcı
|
fenerde anelka var mı vadi?? =))
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
c/23
|
kenaraa at pes 6 yı beklemye başla bence.):):)
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
cenk_arkan1905
|
fenerde roberto carlos varmış..tam o sırada yapılmış oyun...
|
|
2 ~ 693 gün
|
|
| |
mr ako
|
PES kadar iyi değil bence yine, ama yurtta arkadaşlarla online oynadığımızdandır ki, iyi vakit geçirtiyor...
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
tbc
|
fifayı bıraktıran wining olsa da nbaden vazgeçemedim.. nba i en kısa zamanda alırım.. oynarım.. coşarım.. canım nba..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
kretzsche
|
fenerde anelka yok . kezman var alex var mehmet aurelio falan herkes guncel
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
exelon
|
ea sports argesi bir grup tembel tarafından ele geçirilmiş kanımca.
nba 2007 de boş olacak gene(gelişme bakımından),
we serisi > fifa serisi
nba 2k serisi > ea sports nba serisi
der bir progamer atasözü
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
alisto
|
hocam fifa nın motoru sabit yine.. 2006 dan çok farklı gözükmüyo.. direk pes.. pes6 bekliyelim .. ama staddı güncellikti diyosanız bilemem..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
comandante
|
Dün aldım çok güzel bir oyun ama stadyum efektleri yetersiz en azından Türkiye Ligi için. Yine de zevk alabiliyorsunuz
|
|
~ 692 gün
|
|
| |
dogujan
|
kardeşim sen begendiysen hemen bende indireyim cafeye
|
|
~ 692 gün
|
|
| |
comandante
|
indir sütkardeşim valla ben sevdim üstelik kezman uzaktan bir goller atıyor ki sadece o golleri atmak için bile oynayabilirsin:D Bi de menager modda alexi tam 20 milyon euroya satmışım ki :D
|
|
~ 692 gün
|
|
| |
dogujan
|
yuhhh ben cm 03 te o paraya alamıom seni kazıklamışlar valla sütkardeş hemen geri al
|
|
~ 692 gün
|
|
| |