| |
beşiktaş
|
arkadaşlar bugün aldım dvd izledim ve ilk filme göre çok başarısız,attraksiyon yok ve geriye ilk filmdeki gibi çok fazla gitmiyor ve galiba 3. de gelecek ilerde
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
http://www.butterflyeffectmovie.com/
bu adresten bi bak istersen , kadro değişik
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
rlc
|
hiçbizaman devamı niteliğinde olan dier film ilkinden güzel olmaz..son örnek karayip korsanlarında da görüğümüz üzere..
|
|
1 ~ 702 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
bakalım üçü nasıl olacak testere nin o da gelio heralde ya da geldi bilmiom ama o kaldığı yerden devam edecek:))
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
rlc
|
evet meriç haklısın bi de animasyon dalında buz devri 2var tabi
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
nonexistence
|
çok kötüydü valla bu film.vakit harcamaya bile değmez.hatta hata yapmışlar yönetmen değiştirip 2. film çekmekle..1.dksı bile izlemeye değmez
(abuvv kin kustum :P )
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
izleme hevesi kalmadı ki şimdi :((
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
abbas
|
Ben hiç anlamıyorum ki filmlerin niye serisi çekilir, ticari amaç ön planda oluyor kanımca.. Hayır bilgisayar oyunu mu bu, her sene kadroları güncelleyip salacaksın piyasaya..
Neyse konuyu dağıtmışken bitireyim.. İzlemem ya da izlerim belki.. Bilmiyorum, karmaşık duygular içerisindeyim, geçmiş olsun.
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
celitons
|
ya o film cok psiko bişiidi yaa ne gerei var 2 ye 3 e taam guseldide yane bi ikinciyle de abartmasınlar
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
star
|
abicim eleman ölmemeliydi yarım saat önce izledim bitti! Ama beğendim!
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
çokrail
|
bu tarz filmlerin neden 2.sini çekerler ki.. tadı olmayacagı daha onceden belliydi bence..
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
abbas
|
Senin güzel hatrına üçüncü filmde reenkarne olur ablacım :)
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
webwawet
|
bunu da şimdi final destination gibi yaparlar.. artık b.ku çıkana kadar kelebek etkisi.. hani biz de seweriz kelebek etkisi, kaos teorisi falan fıstık.. ama 1tane yetio beh böle filmlerde
|
|
~ 702 gün
|
|
| |
star
|
valla söyledim bi kere adam ölüo! Film bitio! napalım laf ağızdan bi kere çıkar:D
|
|
~ 701 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
doğan bebeği de 3. filme hazırlanıyor,madem söylendi adamın öldüğü :D
|
|
~ 701 gün