arkadaşlar bende erasmustan faydalanma hakkı kazandım.üniversitemiz brno'daki masarykova üniversitesiyle anlaştı fakat bu anlaşmanın lisans üstü olduğunu bize daha sonra söylediler.şimdi pragdaki charles üni ile bi anlaşma yapılmak isteniyo.bu üni hakkında bi fikriniz yada bilginiz varsa bana yardım edebilirseniz sevinirim.eğer önerebilceğiniz başka üniversiteler varsa oralarlada bağlantıya geçebilirim.yardımlarınızı bekliyorum...(özellikle çek deneyimi olanlardan)
21 Mayıs 2007 09:56
j0ker
charles üniversitesi çek cumhuriyetinin hatta doğu bloğu ülkeleri içinde en iyi üniversite olarak gösterilir bizimde orası ile anlaşmamız olmasını çok isterdim
28 Mayıs 2007 12:23 ~ 28 Mayıs 2007 12:26
highfly
evet ilk dönem için hiç şansım kalmadı sanırım.ama ikinci dönem için charles üni den olumlu yanıt alındığını söyledi danışmanım.o yüzden mutluym.teşekkür ederim:)
2 Haziran 2007 22:51
_çığ_
arkadaşlar bende gidcem çek cumhuriyetine,hradec kralova ya.bilgisi olan varsa ve paylaşmak isterse çookkk sevinirim,internette bulduğum bazı bilgier ve resimler dışında bişi yok,gidipte bilen varmı acaba?
7 Haziran 2007 23:39
roxelanne
arkadaşlar silesian üniversitesi hakkında bi bilgisi olan var mı.karvina da.
13 Haziran 2007 16:39
eterlielbisemudguard
arkadaşlar istanbuldan çek vizesi alan birinizde hala o konsolosluğun noter onbayı istemediği bayanın mail adresi var mı varsa acilen ulastırırmısınız?
15 Haziran 2007 15:09
j0ker
ya arkdaşlar üniversiteden onaylatıp gri yani hizmet pasaportu alıp vizesiz çek cumhuriyetine gidilebiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
16 Haziran 2007 10:25
eterlielbisemudguard
joker onlar cok karısık durumlar sen zaten oturum almak zorundasın bu surumda hangi renkte olursa olsun sen vize alıcaksın yeşi,lde bile...
16 Haziran 2007 12:45
alkimonur
Son derece memnunum yeni geldim çok güzel geçti erasmusum bana çok şeyler kattı kesinlikle gidin ;)
fancy demis ki:
ben seneye çek cumhuriyetine gitmeyi düşünüorum nasıl bi yer memnunmusunuz??
29 Haziran 2007 20:15
eje
ben de gittm prag'a ne var yani:P
29 Haziran 2007 22:58
alkimonur
Ben döndüm bile arık bu forum bana acı vermeye başladı ühüüüüüüüü :(
9 Temmuz 2007 15:44
j0ker
ya madem döndün gitcekler için özet bir yazı yazsana:)
10 Temmuz 2007 11:14
alkimonur
şimdi tamamen bi özet uzun olur da başka bi forumda ben baya yazmıştım, herkes yaşadıklarını yazsın tipinde bi forumdu ama erasmus çok güzel bi şey çok eğleniyorsunuz, çok değişik bi hayata giriyorsunuz, çok değişik insanlarla tanışıyorsunuz, neredeyse tüm dünyada gidecek bi kapınız oluyor,değişik bir tecrübe ancak ingilizceniz pek gelişmiyor erasmus ingilizcesi konuşmaya başlıyorsunuz gidenler anlar bunu :D özeti bu kadar gibi..
10 Temmuz 2007 20:10
dbozkir
arkadaslar university of economics prague hakkında bilgisi olan var mı? master programına kabul edildim ancak bazı tereddutlerim var. Cek Cumh egitim nasıl acaba? prestiji var mı uluslarasında? bilgisi olan varsa paylasabilirse cok sevinirim:)
12 Temmuz 2007 09:59
nehir8696
biz de macaristandayiz yarin vize olayini sorup praga gelmeye calscaz umarim hallederiz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6413
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!