ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet şu anda size çek cumhuriyeti'nin Prag kentinden ikinci dünya savaşından kalma azi kampı görünmlü bi yurttan bildiriyorum. bu erasmus işi cidden güzel dokuzuncu günüm ve her gün dışarıdayım sürekli geziyorum. dersler başladıktan sonra biraz durulacak da ben yine devam edeceğimi düşünüyorum. burda ispanyollar var ve curve sistemi var yani ispanyollar curve'ü baya düşürüyor dersler de rahat geçiliyor en azından ben buna güveniyorum. İlk günlerde bi yalnızlık sıkıntısı çekilebilir ama daha sonra çok rahat aşılıyor. herkese öneririm =)
3 Ekim 2006 02:39
kretzsche
hehe ispanyollar avrupa'nın her yerine dağılmış vaziyetteler nereye gitsen karşına çıkıyolar =)
3 Ekim 2006 07:53
kretzsche
üstü açık skoda'larla gez valla bol bol.. ne harika arabalar
3 Ekim 2006 07:53
aether
su an egitim dili nedir birde ev kiralari filan baktin mi hic?
3 Ekim 2006 08:54
şekip
Kalacak yerin var mı, geleyim mi? =)
3 Ekim 2006 11:42
emperor84
fiyatlar nasıl ??? , ucuz olsa gerek
3 Ekim 2006 18:21
comesidice
danimarkada erasmus öğrencisiyim 500 euro kira veriyorum (yurt) ve yol çok pahalı DANIMARKA da eğitim ve yaşam kalitesi fazla ama fiyatlar da öyle....Londra daha ucuz diyorlar...
Prag nasıl ?
6 Ekim 2006 01:48
alkimonur
Arkadaşlar şu anda yurttayım ve kiram aylık yaklaşık 65 avro. şehir merkezinde evler çok güzel odalar yaklaşık 40 metrekare fakat fiyatları kişi başı 250 avro civarında 300 avro burs olduğu düşünülürse ev ekonomik olarak zorluyor insanı. Eğitim dili ingilizce dersler konusunda anlayışlı davranılıyor erasmusçulara sınav zamanları bize göre olacak gibi.
Kalacak yer isteyene ayarlanır ;)
Burda en büyük sorun her erasmus öğrencisinde olduğu gibi yemek. Adam gibi yemek bulmak çok zor hele işin domuz eti yeme kısmına hiç girmiyorum. Dini kısmını geçtim kokusundan yenmiyor. Ortalama bir restorantta 6 milyon civarı bir fiyata yemek yiyebiliyorsunuz. İşin en güzel yanı burda bira çok ucuz markette tekli aldığınızda 1 milyona, büyük marketlerde çoklusu 50 kuruşa denk geliyor. En güzel clubde bile 3 milyon en pahalı bira. Ondan burda bir veya bazen iki öğün yiyip gerisini birayla idare ediyoruz.
Bir de bay aradaşlar Çek Cumhuriyeti hakında bize anlatılanlarda çok kolpa dönüyor haberiniz olsun detaylı bilgi için özele atın burayı bozmayalım ;)
6 Ekim 2006 22:32
kretzsche
Prag harika bir yer bunu defalarca yazmıştım
ucuz, güzel... ablama da gazı verdim bayramda Prag'a gidiyor tatile
8 Ekim 2006 16:00
jacobien
prag için avrupanın en güzl sehridir derler zaten kim der (otoriteler :P)
16 Aralık 2006 13:46
alkimonur
yahu o pahalı biz gambrinusçuyuz 50 kuruşa bira daha ne olsun
18 Aralık 2006 17:37
kretzsche
hehe gambrinus =) kral bira
19 Ocak 2007 17:08
veda
merhabalar,
Ben de eger işlemlerimi halledebilirsem cek cum gelecegim arkadaslar.Kralove hakkında bilgisi olan var mı?ben hradec kralove ünive gitcemde.nasıl bi yer nasıl bi üni? bilgisi olan paylasırsa sefinirim:)
2 Şubat 2007 22:23
aysdnz
bu haftasonu prag'daydım, nasıl kıskanıyorum seni off :( gerçekten çok ucuz ve muhteşem bir şehir. absinth de cabası :)
ama kızlar konusunda biz de çok hayalkırıklığına uğradık, hele silvia hastası bir arkadaş ağlamak üzereydi.
5 Şubat 2007 19:46
alkimonur
e dedim zaten başka yerlerde de hani iyiler de çok zorlar biraz odunlar öyle bi sıkıntı var işte ama gece hayatı on numara buranın gelmeden önce keşke bana bi mesaj çakaydın da akıtaydım sizi ortamlara :P
7 Şubat 2007 17:18
aysdnz
ahh ah nerden bilebilirdim ki... neyse cnm biz de aktık ortamlara eli boş g.tü yaş dönmedik yani :)
7 Şubat 2007 18:10
veda
ya vala heyecan yaptım cumartesi gitcem inş:)
7 Şubat 2007 20:09
penthos
czech technic te mimarlık öğrencisi tanıyan war mı ayrıca bu prosedür falan işler hakkında bana bilgi verebilecek birisi warsa çok mutlu olucam...
kalbim pragta kaldı da..
25 Şubat 2007 00:27
priene
eğer bişeyler öğrenirsen beni de bilgilendirirsen sevinirim.. proje hakkında özellikle...yada herhangi bir ülkeye giden erasmus mimarlık öğrencileri hakkında...
13 Mart 2007 13:14
j0ker
eylül ayından itibaren erasmus ile 1sene çek cumhuriyetinde olucam bakalım heyecanla bekliyorum geçmiyo günler:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6413
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!