ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > yurtdışı eğitim & erasmus exchange > Çek Cumh.teyim isteyene yorum da yazarım

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

alkimonur
alkimonur
Evet şu anda size çek cumhuriyeti'nin Prag kentinden ikinci dünya savaşından kalma azi kampı görünmlü bi yurttan bildiriyorum. bu erasmus işi cidden güzel dokuzuncu günüm ve her gün dışarıdayım sürekli geziyorum. dersler başladıktan sonra biraz durulacak da ben yine devam edeceğimi düşünüyorum. burda ispanyollar var ve curve sistemi var yani ispanyollar curve'ü baya düşürüyor dersler de rahat geçiliyor en azından ben buna güveniyorum. İlk günlerde bi yalnızlık sıkıntısı çekilebilir ama daha sonra çok rahat aşılıyor. herkese öneririm =)
3 Ekim 2006 02:39   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
hehe ispanyollar avrupa'nın her yerine dağılmış vaziyetteler nereye gitsen karşına çıkıyolar =)
3 Ekim 2006 07:53   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
üstü açık skoda'larla gez valla bol bol.. ne harika arabalar
3 Ekim 2006 07:53   mesajın adresini al  

aether
aether
su an egitim dili nedir birde ev kiralari filan baktin mi hic?
3 Ekim 2006 08:54   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Kalacak yerin var mı, geleyim mi? =)
3 Ekim 2006 11:42   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
fiyatlar nasıl ??? , ucuz olsa gerek
3 Ekim 2006 18:21   mesajın adresini al  

corpus callosum
corpus callosum
inanmıyorum benim en çok gitmek istediğim yerrrrrrrrrrrr:(
3 Ekim 2006 19:42   mesajın adresini al  

comesidice
comesidice
danimarkada erasmus öğrencisiyim 500 euro kira veriyorum (yurt) ve yol çok pahalı DANIMARKA da eğitim ve yaşam kalitesi fazla ama fiyatlar da öyle....Londra daha ucuz diyorlar...

Prag nasıl ?
6 Ekim 2006 01:48   mesajın adresini al  

alkimonur
alkimonur
Arkadaşlar şu anda yurttayım ve kiram aylık yaklaşık 65 avro. şehir merkezinde evler çok güzel odalar yaklaşık 40 metrekare fakat fiyatları kişi başı 250 avro civarında 300 avro burs olduğu düşünülürse ev ekonomik olarak zorluyor insanı. Eğitim dili ingilizce dersler konusunda anlayışlı davranılıyor erasmusçulara sınav zamanları bize göre olacak gibi.
Kalacak yer isteyene ayarlanır ;)
Burda en büyük sorun her erasmus öğrencisinde olduğu gibi yemek. Adam gibi yemek bulmak çok zor hele işin domuz eti yeme kısmına hiç girmiyorum. Dini kısmını geçtim kokusundan yenmiyor. Ortalama bir restorantta 6 milyon civarı bir fiyata yemek yiyebiliyorsunuz. İşin en güzel yanı burda bira çok ucuz markette tekli aldığınızda 1 milyona, büyük marketlerde çoklusu 50 kuruşa denk geliyor. En güzel clubde bile 3 milyon en pahalı bira. Ondan burda bir veya bazen iki öğün yiyip gerisini birayla idare ediyoruz.
Bir de bay aradaşlar Çek Cumhuriyeti hakında bize anlatılanlarda çok kolpa dönüyor haberiniz olsun detaylı bilgi için özele atın burayı bozmayalım ;)
6 Ekim 2006 22:32   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
Prag harika bir yer bunu defalarca yazmıştım

ucuz, güzel... ablama da gazı verdim bayramda Prag'a gidiyor tatile
8 Ekim 2006 16:00   mesajın adresini al  

jacobien
jacobien
prag için avrupanın en güzl sehridir derler zaten kim der (otoriteler :P)
16 Aralık 2006 13:46   mesajın adresini al  

acusticus externus
acusticus externus
pilsner urquell için bol bol benim için....=)
17 Aralık 2006 04:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008