gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - erasmus - almanya deggendorf
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 12
 Yazar: Mesaj:
dokuz
dokuz
erasmus o bildigimis tahmin ettigimis ersmus diilmis anladimki:Dalmanya deggendorf seda9

2 Ekim 2006 13:47  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
anlat bakalım nasılmış oralar? beler yapıyorsun?

deggendorf neresi kuzeyde mi güneyde mi hangi büyük şehre yakın? küçük şehre gidersen sıkılırsın tabii ki

2 Ekim 2006 14:21  mesajın adresini al  
~balım~
~balım~
evet seda oorda durum nasıl eğitim dili yaşam kolay mı zormu verilen burs yetiyormu yurtlar pahalımı ev kiraları yemek nasıl dışlama oluyor mu anlat dinleyelim

2 Ekim 2006 15:12  mesajın adresini al  
dokuz
dokuz
en son ay 100 yasicaktim yalnis olmus:D

2 Ekim 2006 16:08  mesajın adresini al  
~balım~
~balım~
hıı bya iyiymis bende seneye gderim belki egitim bölümü olan biünv sanırım avusturyada varmıs ama orda bilmem hayat nasıl

2 Ekim 2006 20:43  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
bi ben anlasamadim galiba gittigim ulkenin insanlariyla.
ingiliz haric kim varsa iyiyim de, bu ingilizler bi acaip. henuz isinamadim kisacasi. umarim uzun surmez.

3 Ekim 2006 12:49  mesajın adresini al  
~balım~
~balım~
nasıllarki ingiliz anahtarı gibi bazenmi gerekliler

3 Ekim 2006 19:44  mesajın adresini al  
priene
priene
almanya erasmus hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarr..ihtiyaçtan yani!!!!

13 Mart 2007 22:25  mesajın adresini al  
webdeben
webdeben
hangi bölümsün seda iletişim için olan ülkeler nereler biliyomusnuz?

23 Mart 2007 20:29  mesajın adresini al  
8942132137
8942132137
ben de almanyaya gidiyorum
mimarlıktayım
giden varsa iletisime gecmek isterim
bir de tecrübeleriniz aktarırsanz süper olur

9 Haziran 2007 21:23  mesajın adresini al  
zakire
zakire
almanya deggendof, küçük bi yerdi doğru , zaten küçük olması biraz daha gezip görmeye teşvik ediyor bünyesindeki öğrencileri, bizimm okuldaki uluslararası öğrenciler devamlı hareket halindeydi bu yüzden. insanları hiç de soğuk değildi, belki bu da küçük yer olmasının bir getirisi. aylık 400 euro alıyodum be bu ucu ucuna yetiyo hatta üzerine çıktığınız zamnlar da oluyo. bir de bu hibeleri geç yatırıyorlar o konuya dikkat edin derim :)

22 Eylül 2007 18:08  mesajın adresini al  
lucretia
lucretia
almanya potsdam ve irlanda ulster üniversiteleri hakkında bilgi istiyorum...bide benim inglizce berbat (sınavı geçeblirmişim dandikten yapıyomuş bizim okul) bu bi problem yaratacakmı yani dersler ağırmı hocalar kıl mı lütfen yardım edin gidipte derslerden sıçmak istemiyorum... benimde ihtiyaçtan yani..bilgisi olanlarla kontağa geçelim lütfenn..

1 Kasım 2007 00:05  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 12
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008