ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > 7 Sins - ve bilgisayar oyunlarında seks

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
Ünlü bir laf vardır: "Sex Sells"

bunca zamandır bilgisayar oyunu oynarım, seks konusunu ayrıntılı olarak kullanan bir oyuna rastlamamıştım. Yani Larry serisi gibi seks konulu bir macera oyununda bile genelde sansürlüydü sahneler, sevişen birilerini göremiyordunuz..

Oysaki birçok bilgisayar oyununda acaip dehşet içeren sahneler, kan revan, bomba, patlayıcılar, ölen insanlar yaratıklar vs. var. . Eee demek ki ortada bi yasak falan da yok da o zaman oyunlarda neden seks yapamıyoruz, veya tecavüz edemiyoruz? Yani bunu sapık olduğumdan falan değil de cidden merakımdan sorguluyordum. Çünkü seks bence -ve sizin için de muhtemelen- öldürmekten ve vahşetten daha kabul edilir ve doğal birşey..

Geçenlerde 7 Sins diye bir oyun aldım ve sonunda tabuları yıkmış bir oyuna rastladım .

Oyunda isimsiz fakat yetenekli ve yakışıklı bir herifi oynuyoruz. İlk başta normal bir mağazada çalışıyoruz, diğer karakterlerle iletişim falan kuruyoruz, biraz The Sims gibi sistemi ama oynanışı Larry gibi adventure..

Örneğin mağazadaki müşterilerle iletişimimizi geliştirip onlara daha pahalı ürünler satabiliyoruz, bu arada samimiyeti ilerlettiğimiz müşteriyi çaktırmadan kabine sokup düdükleyebiliyoruz vs. Ayrıca patronun karısıyla kırıştırabiliyoruz..

Ben ikinci bölümdeyim burada da bir TV yapımcısıyla anlaşıyoruz evimize kamera sistemi kuruyor sonra ünlü bir kulüpte takılıyoruz orada ünlü simiları kafalayıp eve atmaya çalışıyoruz. Böylece hem biz ünleniyoruz hem yapımcı kazanıyor vs.

Oyunda seks temasını ayrıntılı işlemişler mesela seviştiğimiz kadınlarla farklı pozisyonlara giriyoruz doggy style woman on top vs. vs. herşeyi yapmışlar cidden. Ön sevişme vs. bile var .. Bunları yapmak için küçük küçük oyunlar oynuyoruz .. Oyunlarda yeteri puanı kazanırsak başarılı oluyoruz yoksa kadın "pff sertleşme problemini çöz" falan gibi tepkiler veriyor vs. vs.

Ben en son senatörün kızını eve attıktan sonra ünlü bir film yıldızı bulmamı istemişti yapımcı .. onu ayarlamak için menejerini buldum adamı içirdim yemek falan ısmarladım bisürü ... Sonra herkesin farklı karakter özellikleri falan var.. Oyuncu meditasyonla ilgiliymiş bisürü şey salladım falan ..

Yönettiğimiz karakter sevmediği kişilerle iletişim kurdukça irrite oluyor, bişeyler yapıp rahatlamamız gerekiyor.. Uyumak falan .. Sonra mesela film yılıdızıylayken çok tahrik oluyordu eğer gidip kafaladığım kızlardan biriyle münasebete girmezsem azıyor ve kendini kaybediyor adam vs. vs.

Neyse ne kadar çok yazdım gidin bir yerden alın oynayın merak ettiyseniz.. Enteresan bir oyun..
2 Ekim 2006 01:11   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
2 Ekim 2006 01:18   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Evet bu oyunu gördüm. Grafiği Singles oyununu anımsatıyor ama tam olarak deil. Bahsettiğin gibi bir tane p.ç adamı kontrol ediyordun. Apple city diye bir yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu oyunu en kısa zamanda edinmeyi düşünüyorum. Kafa dinlemek için birebir bu gibi oyunlar, bazı oyunlarda insan acaip kasılıo. Ne hoş bunlarda gerilim yok, eğlence ve yine eğlence.
2 Ekim 2006 01:20   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
oyunun oynanışını özetleyen bir yazı copy paste ediyorum:

"Ayrıca oyunun adı zaten günah olduğu için aklınıza gelebilecek bütün kötü şeyleri yapma imkanına sahipsiniz. Dikizcilik, etrafa işeme, hırsızlık gayet rutin şeyler. Tabii bu sayede, yani yaptığınız her günahın sonunda ekranın sol üstünde bulunan 7 tane günah işareti dolmaya başlıyor; onlar dolduktan sonra artık günah işleyemez oluyorsunuz. Onları boşaltmak için sevap işlemelisiniz. Mesela butikte reyonları düzenleyerek yada kabinde üzerini değiştiren hanımların rahatsız olmasını engellemek için perdenin önünde bekleyerek insanlara faydalı olabilirsiniz. Yalnız sevap işlediğinizde sinirleniyorsunuz, açıkçası bu da bana biraz garip geldi.

Artan seks ihtiyacı, stres ve sinir değerlerini azaltmak için küçük oyunlar oynayabiliyorsunuz. Seks ihtiyacınızı azaltmak için kadınları gözlerinizle soyup soğana çevirebilirsiniz rahatlıkla. Mesela tezgahtar kızdan yüksekteki bir ayakkabıyı almasını rica edip, zaten mini etek giyen hatun kişisini röntgenleyebilirsiniz; bu sayede seks ihtiyacınız azalıyor. Stresinizi azaltmak için patronunuzla sohbet edebilir, sinirinizi azaltmak içinse reyonlardaki eşyaları dağıtabilirsiniz."
2 Ekim 2006 01:24   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ya ben de geçen civilization 4 expansionunu alırken gözüme çarptı aldım install ettim zaten 3 milyona kopya oyun aldığımız için istediğini alıp deneyebiliyorsun

daha bir gece oynadım sadece ne kadar tutar bilmiyorum ama şu ana kadar eğlendim yani
2 Ekim 2006 01:26   mesajın adresini al  

system failure
system failure
"3D sex villa" diye bir oyun vardı ancak oyunda sadece çeşitli yollar, pozisyonlar, kişiler ve araçlar (aklınıza ne gelirse :D) ile bir bayan tatmin edilmeye çalışılıyordu.
2 Ekim 2006 01:27   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Çok eğlenceli incelediğim kadarıyla. Arkadaşımda görmüştüm ama kendisi pek hoşlanmadığını söyledi.Sonra evde kendim araştırdım,gayet eğlenceli bir oyun. Arkadaşıma sorduğumda neyini kötü buldun diye. Dilini anlamıyorum tam olarak,dedi :)
2 Ekim 2006 01:28   mesajın adresini al  

ero-ore
ero-ore
teknoloji işte.. bu arada nabız filmine gitmenizi tavsiye ederim
2 Ekim 2006 02:03   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
süpermiş.ama çok tehlikeli yasaklanması lazım:)
yassagh kardeşim:)
2 Ekim 2006 02:21   mesajın adresini al  

root
root
arkadaşım bu oyunu kaç defa bitrdi hatırlamıyom
oyun acaip sarıyo :D
en kötüsü eve getiriyorsun hatunu sonra sinirlenip seni terk filan ediyo :D
2 Ekim 2006 06:00   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
ya ben bu oyunun galipa deneme şeysi var nette onu indirmiştim oynamıştm bikaç kez sora sürem bittii para istediler..çok ta gerçekçi diil :)
29 Ekim 2006 12:06   mesajın adresini al  

keramet
keramet
ya bunlar standart şeyler ama kalıp yani onu yaparsanşu olur bunu yparsan bu olur vs vs vs. Hiç gerçekçi değil.

Gerçekçi olan bir oyunun çıkmasını umitle ve heyecanla bekliyorum :))
29 Ekim 2006 13:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008