ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
Fenerbahçe Ülker Farkı FB 88-63 bjk

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

comandante
comandante
Fenerbahçe Ülker Farkı...! 88 - 63

22. TADIM Türkiye Kupası`nın grup eleme maçında Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşan Erkek Basketbol takımımız, Beşiktaş Cola Turka`yı farklı mağlup etti. Karşılaşma boyunca üstünlüğünü sürdüren takımımız, bu sonuçla grup lideri olarak Finallere katılmayı garantiledi. Beşiktaş Cola Turka ise bu akşam oynanacak Tofaş - Mersin Büyükşehir Belediye maçının sonucunu bekleyecek. Tofaş`ın galip gelmesi halinde Beşiktaş, TADIM Türkiye Kupası`na erken veda etmiş olacak. Beşiktaş Cola Turka ile oynanan karşılaşmanın yıldızı Mirsat Türkcan seçildi. Türkcan`a ödülünü Milli takımlar Direktörü Doğan Hakyemez verdi.

Takımımız mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmanın öncesinde her iki takım taraftarları maç biletlerini saatler öncesinden tüketirken, takımlar sahaya ısınmak için çıktıklarında ise karşılıklı yapılan tezahüratlar renkli görüntüler oluşturdu. Her iki ekip de maçın ilk periyodunda dış atışlardan sayılar bulmaya çalışırken Fenerbahçe Ülker şut özelliği olan oyuncularla başladı. Bir Fenerbahçe Ülker’in,bir Beşiktaş C.Turka’nın öne geçtiği karşılaşmanın ilk periyodu 20-18 takımımızın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da dış atışlardan gelecek sayılarla sonuca gitmek isteyen her iki takımdan Fenerbahçe Ülker, Damir Mirsic, İbrahim Kutluay ve Willie Solomon’en elinden sayılar bulurken, Beşiktaş colaturka’da Barış Özcan ve Jamel Thomas ile rakibine cevap verdi. İkinci periyodun son iki dakikasına 34-32 geride giren Fenerbahçe Ülker, yaptığı savunma ve dış atışlardaki yüksek yüzdesi ile 9-0’lık seri yakaladı ve ilk yarıyı 43-36 önde kapattı.

İkinci yarıya srt savunma yaparak başlayan Beşiktaş Cola Turka üçüncü periyodun ilk bölümünde 10 sayıya kadar çıkan skor farkını pota altında Cevher Özden ve Ostojic ile kapattı. Bu dakikadan sonra yeniden dış atışlarla sonuc yönelen Fenerbahçe Ülker Mirsat Türkcan ve Damir Mrsic’in isabetli şutlarıyla son 3 dakikaya 1 sayı fark ile 52-41 önde giren taraf oldu. Bu dakikadan sonra pota altında daha agresif oyun oynayan Fenerbahçe Ülker, hem dış atışlarla hem de pota altında sayılar bulmaya devam etti. Rakibinin boş döndüğü hücumları iyideğerlendiren sarı lacivertliler arttırmaya başladıkları farkı son iki dakika kala 15 sayıya kadar çıkardı ve skor 57-42’ye geldi. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe Ülker gibi dışatışlardan farkı eritmeye çalışan Beşiktaş Cola Turka’nın isabetsiz şutları Fenerbahçe Ülker’in farkı daha da arttırmasını sağladı ve sarı lacivertliler final periyoduna 19 sayı fark ile 63-44 önde girdi. Boyalı alanı çok iyi savunan Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Cola Turka’nın isabetsiz atışları devam edince 7.25 dakika kala skoru 66-46’ya getirdi. Dış atışlardan umduğunu bulamayan Beşiktaş Cola Turka pota altını yeni transferi Ostojic ile kullanmaya başlayan siyah beyazlılar skoru 66-50’ye taşıyarak farkı 16 sayıya indirdi. Beşikaş Cola Turka’nın hücumlarda ağır kalmasını iyi değerlendiren Fenerbahçe Ülker üst üste yakaladığı iki fast breakle bitime 3.15 dakika kala skoru 72-55 yaptı. Kalan sürede Beşiktaş Cola Turka’nın farkı kapatmasına izin vermeyen Fenerbahce Ülker, sahadan 88-63 galip ayrıldı.

SALON: 100 Yıl Spor Salonu
HAKEMLER: Halil Baldemir, Serdar Ünal, Özlem Yalman
FENERBAHÇE ÜLKER: Hakan Demirel 4, Willie Solomon 17, Mirsad Türkcan 18, Ömer Onan 4, Rasim Başak , Semih Erden, İbrahim Kutluay 10, Oğuz Savaş 5, Damir Mrsic 13, Ira Clark 4, Aytaç Özkul , Kaspars Kambala 13

BEŞİKTAŞ C.TURKA: Aubrey Reese 10, Erkan Veyseloğlu 2, Barış Güney 3, Cevher Özer 9 , Djuro Ostojic 4, Arda Vekiloğlu 2, Jamel Thomas 15, Barış Özcan 11, Eren Beyaz , Levent Bilgin 3, Brooks Sales 4, Derya Yannier

PERİYOTLAR:

1.PERİYOT: 20-18
2.PERİYOT: 23-18
3.PERİYOT: 20-8
4.PERİYOT: 25-19
~ 692 gün   mesajın adresini al  

balcı
balcı
terbiyesiz fenerbahçe...ahlaksız..puuuu!..

nerde kaldı rakibe saygı...usturuplu yenince olmuyo sanki...

comandante
comandante

comandante
comandante
SIRADAKİ GELSİN :D

comandante
comandante
Fenerbahce'nin EuroLig'de başarılı olması için en az 2 sene lazım Sonuçta EuroLig çok ama çok güçlü takımların bulunduğu organizasyon ama TBL'de bu sene Fenerbahçe ve Efes çekişmesi yaşanacaktır. Sonuçta bunları zorlayabileceği en muhtemel ekip Fenerbahcemizden 25 sayı fark yiyor. Fenerbahcem Efesle oynar ipi göğüsler. Bu takım Türkiye Ligi için 3 gömlek büyük

halid e.a.&
halid e.a.&
abi ligin cok üstüne çıktık.kalite farkı oluştu resmen ligde.

comandante
comandante
Dün Fenerbahcenin yenilgisi sadece ve sadece rakibi küçük görmekten ve farkın açılması sebebiyle rehavetten geldi. Ayrıca hakemler solomonun üçlüğünü 2 saymasaydı o maçı da kazanmıştı Fenerbahce

pascalsalih
pascalsalih
abi şuna fenerbahçe demeyin ülker işte yani fener geçene sene 7. oldu. bu takım ülkker yani geçen sezonu 1. bitiren takım

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
bence de ya cık cık fb olmaz zatiii:S bal gibi ülker fırat yine yaptı yapacağını

pascalsalih
pascalsalih
ya mahmut 25 sayı yemişiz ya bi yerden b.k atmak lazım ya walla ülkerin kadro çok ii bu sene bari avrupada bişey yapsalar. bak beşiktaşa geçen sene 8 derbinin 7sini kazandı avrupada bişey yapamadı. tofaş-mersin noldu ki ya

tbc
tbc
başlıkları kimin açtığını önceden tahmin edebiliyorum sanırım..
ya da garipçe sivrilen tiplere karşı duyarlıyım biraz..
 1   ~ 692 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ahhh bu hayat çekilmez.. Sen olmasan Fener..

comandante
comandante
Fenerbahce değil başarılı olan Ülker diyorsunuz iyi hoşda Galatasaray ve Beşiktaşında arkasında aynı şirket var Onlar niye başarılı değil. Yada o takımlar niye Ülkerle bu kadar geniş kapsamlı bir anlaşma yapamadılar.
Sonuçta Fenerbahce başarılıdır olacaktır. Sponsorluklarda gereklidir. Keşke her firma sponsorluklara para akıtsa. Tek sıkıntım Niye Ülker Başka bir firma olsaydı içime sinerdi ama Ülkeri kabullenmek hiç kolay olmuyor.
 2   ~ 692 gün   mesajın adresini al  

alisto
alisto
yeşil sarmaye battı galiba :D bu kadar at gözlüğüyle bakılmaz..

banshee
banshee
Fenerbahçe Ülker.Bitti. Anlayan anlar.
 1   ~ 691 gün   mesajın adresini al  

melis&phoenix
melis&phoenix
ülker bu yatırımı yapmasaydı fb hala bir yerlerde sayıyor olurdu. kaldı ki efes gene şampiyon olacak.

ayrıca 3 gömlek büyük diyen arkadaş, o kadar büyükseniz tofaş nası yendi sizi acaba ?

kimse kendini kandırmasın, fbyi çıplak gözle bir çok kez seyrettim. solomon ve saz arkadaşları demek daha doğru olacak. bir de kambala. gerisi yalan.

efes'in kadrosu çok daha derin ve çok daha güçlü sizin kadronuza göre. ne yazık ki şampiyonluk şansınız çok az. kendinizi kandırmayın...
~ 691 gün   mesajın adresini al  

pascalsalih
pascalsalih
merisn tofaşı yener beşiktaş ilk 8e kalır ve ülkeri beklemeye başlar ve artık tblde fener die bi takım yoktur..
~ 690 gün   mesajın adresini al  

seducian
seducian
Ben ülkerden marka olarak nefret ediyorum. Evime ülker ürünü sokmadım yıllardır. Bunun sebebi yeşil sermaye olması ve bundan çok kadından gıda mühendisi mi olur diyerek erkekleri çalıştırması gibi sebebi aşikar olan uygulamalarıdır.

Kaldı ki en cok sevdigim marka bile Fenerbahce'ye isim eklemeli sponsor olsa ben rahatsız olurum. Aynı besiktas colaturka ve gs cafecrown gibi. Fenerbahce'nin basketbol bransına ulkerin verdigi parayı verebilecegini biliyorum. O yuzden bu sponsorluk bizden cok ülkerer yarayacak. Ülkerin tek artısı basketbol subesi yonetimine kendi kadrosundan bu isi bilen kişileri getirmesidir. Yoksa ülker dagılmıs olsaydı gelen sporculardan biri eksik olsa bile cogu gelirdi. Hocamız da hala Aydın örs olduguna göre ülkerin takımıyla oynamamız - ülker diye bir takım - sözkonusu degil.

İtalyada boyle sponsorluklar mevcut ama onlarda taraftarlık anlayısı, bilinci bizim gibi degil. Yani burada bagnazlık yapmıyorum realitemiz bu.

serhat lafların cok taraflı, nedensiz tutarsız iddaalar atıyorsun. Dogru durust yaz. Senin gibi banane banane ülker degiliz mi demem lazım anlasabilmemiz icin.
~ 690 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yeni başlık açmaya gerek yok herhalde :D

Beko Basketbol Ligi'nde 2006-07 sezonunun ilk derbisinde, Fenerbahçe Ülker, farkı 24 sayıya kadar çıkardığı maçta Beşiktaş Cola Turka'yı 83-71 yenerek 2'de 2 yaptı.
~ 679 gün   mesajın adresini al  

ßiL ß@K@LIM KiM =))
ßiL ß@K@LIM KiM =))
macın tamamını buyuk bir zevkle kaydettim=))) su an antu ya atıyom dosyayı=)))
~ 679 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008