| |
tasarı geometri
|
İsmail YK adlı SANATÇImız allah belanı versin adlı bi şarkı yapmış... Çok yazık, kınıyorum...
Buna rağmen bir çok TV kanalında gülerek eğlenilerek karşılanıyo... Bir çok gece klübünde bu iğrenç ve yozlaşan kültür gibi yozlaşan müziğin bi örneği olan bu şarkıyla insanlar eğleniyor...
Türk halkı olarak bu tip hiç bir sanatsal değeri olmayan bu tip şarkılara ve yine hiç bi sanatçı değeri olmayan bu gibi insanlarin sanatçı adı altında dolaşmasına tepki vermez ve bize sanat diye önümüze konulan her türlü sanat dışı olguyu kabullenirsek gerek şahsi gerekse ülke olarak ilerlememiz, gelişmemiz mümkün değildir...
Ey Türk gençliği müziğine ve sanatına sahip çık; izin verme böyle şarlatanların türemesine......
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
abbas
|
Sadece Türkiye'de mi böyle acaba bu iş ? Bu tarz şeylere sanattır diyenlerin çıkacağını zannetmiyorum zaten. Bir de şu var: Şarkılar mı kültürü yozlaştırıyor, yoksa yozlaşan kültür mü bu şarkıları doğuruyor ?
Türk halkı olarak tamam bağrınalım, dinlemeyin bunları kardeşim diye; şunu dinleyenlerden biri ben bağırınca ayı oluyorum, adam bağırınca opera oluyor der. Der yani, önüne geçilmez.
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
tbc
|
şarkının davullarına dikkat edin.. mike portnoy var davulda.. fakat hep aynı atağı yapıyo nedense..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
eudomania
|
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
gangster..
|
bıde gıt hade gıt var pohahahahahahaahh :D
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
kretzsche
|
bence de rezalet.. "almancı" "kültürü"nün türkiye'ye ne zaman geleceğini merakla bekliyordum zaten
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
rezalet ya bu herig eurovisiona bile gider nerdeyse ;))
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
seko'o
|
İsmail y.k yı sadece allah belanı versin sözüyle eleştirilmesi bence yanlıs tamam yaptığı müzik kötü olabilir ama sonucta coğu yabancı sarkılarda ismail y.k ettiği küfürlerin kat kat fazlası var onları dinlediğimizde rahatsız olmuyosak ismail y.k yı da bu sekilde eleştiremeyiz. Sadece İsmail y.k diilki türkiyede onun gibi bircok kötü şarkıcı var. bu bir tercih meselesidir İsteyen onları dinler istemeyen dinlemez.Bununda önüne gecmek bizim elimizde olan bişi diildir.
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
salihzeki
|
melih işgören i dinleyinde küfür duyun bence !
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
tbc
|
ismail yk da bu halinle seviyor seni.. üzülme..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
diygicik
|
bişi sölicem.. ben bu şarkıyı şaka sanıyodum:) gerçekten bak! okanda dinlemiştim sadece ama epey bi gülmüştüm gece gece dedim makinada çalan arkadaşlar seviyeyi epey bi düşrmüş ama helal çok komik olmuş die dnliodum bi gün bi arkadaşıma anlatınca olaya uyandım. abi albümü fln mevcut şarkıymışya puhahahahah:DD
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
cuneight
|
Klibinde arabayı parçalıo eleman, ulan bende olcak siler parlatırıp, gözüm gibi bakarım bırak parçalamayı da.. zuzuahahaha.. :)
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
diygicik
|
bu arada okan dalga geçiyodu ya onada teşekkür telefonu açmış sayende 300 bin sattım diye.hakkaten inanılmaz. :DD
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
fanfan
|
İsmail yk çok satıyo çünkü onun dinleyici kitlesinde müzik indirebilecekleri bilgisayar net bağlantısı olanakları yok,adamlar da naapsın 5 ytl lerine kıyıp alıyorlar kasedi;al sana çok satmış albüm..
|
|
~ 693 gün
|
|
| |
tasarı geometri
|
İsmail yk sadec bu iğrenç müzik akımınd gelinmiş son noktadır diye söledim tabii ki dinleyen adamın teyibinden kasedi çekip alamassın ama bu müziklerle coşan, eğlenen yada kederlenen insanların seviyesi ne derecedir merak ediyorum. etmiyorum biliyorum aslında... Eğer bu müziklerle bu sözlerle insanlar bişeyler yapabiliyosa ben bir Zeki Müren'in bir Brış Mançonun bir cem Karacanın , Hasan Cihat Örter in hayatına acırım ve kendlerini boş yere yormuşlar diye düşünüyorum. bak bu adamları da yurdum insanı bağrına basıyo seni de ne uraşıyoposun o zaman daya dum tısı yaz tuvaletteyken sözüohhh geçsin gitsin ...
Ve böyle bi konuya dinleyen dinler diye pervasızca yaklaşmak çok acı verici bir ünivrsite örencisi olarak.
Eskiden düşünen toplum varmış okuyan toplum varmış, iyiye iyi diyip bağırlarına basarlar kötüyü de kendilerinden uzaklaştırılarmış o olgunluğa sahip insanlarmış ama şimdiki topluma bakınca düşünme yok değerlendirme yok önüne geleni tüketiyo sorgulmıyo. Biz belli bir kapasiteyi aşmış insanlar olarak (üniversite örencisiyiz diye söylüyorum) bi yerde dur demeliyiz
eskiden beyoğluna takım elbisesiz gitmeyen insanların şarkılarında dün gece rastladım size neden başınızı öne eğdiniz nağmelerini dinlerken şimdi ne takım elbise kaldı ne de o iki sevgili arasındaki saygı
demek istediğim kendimizden bişeyler kaybediyoruz sürekl bir an önce kendimize gelelim ve ne cakkıdı cakııdı oynayalım ne allah belamızı versn ne ahu tuğba ne banu alkan ne ankaralı türkücüler hayatımızda yer kaplasın
|
|
~ 676 gün
|
|
| |
seko'o
|
abi tamam güzel soylemissin hepimizin bi dur demesi lazım biz nasıl üniversite öğrencisiyiz o zaman toplanalım kızılayda pankart acıp yürüyelim ya da ismail y.k. nın evinin önüne siyah celenk bırakalım tamam ben de sevmiyorum ismaiil y.k gibi sanatcıları ama elimizden gelen bişi yok biz en fazla onun sarkılarını dinlemeyerek protesto edebilirz. dinleyen yine dinleyecek önüne gecemeyiz demek istedim ben
|
|
~ 676 gün
|
|
| |
tasarı geometri
|
Haklısın da barlarda oralarda buralarda allah belanı versin bana gelen sana gelsin die dans eden insanlarda bizim jenerasyonumuz değil mi?
|
|
~ 676 gün
|
|
| |
m r c
|
Herkes hakkettiği kalitedeki müziği dinliyor...
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
anakin
|
ismail yk'dan zerre kadar haz etmem ama bu şarkı sarıyor.
Açıkçası fonda sadece dım tıs olan serdar ortaç'ın dansözü yerine bunu dinlerim.
Bu arada şarkının sonundaki solo hakketen fena değil. Hani petrucci yaptı deseler yerim o derece.
|
|
~ 665 gün
|
|
| |
anakin
|
|
|
~ 665 gün
|