ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > pkk'ya silahı bırak çağrısı yapıldı..

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

tutaste
tutaste
az önce haberlerde izledim ''abdullah öcalan pkk'ya silahı bırakması,ateşkes olması yönüde çağrıda bulundu..''diyordu haber..
 1   28 Eylül 2006 19:16   mesajın adresini al  

tbc
tbc
bırak o silahı!!
28 Eylül 2006 19:17   mesajın adresini al  

the_crow
the_crow
onların ateş kesmek gibi bir lüksleri olmaması lazım ya pkk adı altında yaşamaları bile sinirimi bozuyo
28 Eylül 2006 19:25   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
it ürür kervan yürür.kes demiş de ne olmuş.aklı başına şimdi mi gelmiş
28 Eylül 2006 21:14   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
silah bırak dese ve bıraksalar ne olacak acaba.apo tekrar önem kazanır mı?siyasal bir gelecek planı vardır herhalde.bizi pkk ile temas kurmaya alıştırmaya çalıştırıyolar gibi geliyor bana.
28 Eylül 2006 21:49   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ee Şahin genelkurmay Başkanı gelince bazıları nasıl yumuşadı farkında mısınız. Önce Barzani yumuşadı ardından ABD koordinatör atadı DTP ateşkes istedi Yılmaz Erdoğan mektup yazdı en sonda Apo silah bırakma dedi. Bazıları ''Kodu mu oturtan Genelkurmay başkanı'' ne işe yarar diye soruyordu. İşte bu işe yarar. Adamı böyle pısıtırlar işte.
28 Eylül 2006 23:45   mesajın adresini al  

bart
bart
once araya koordinator sokarak simdi de ateskes isteminde bulunarak pkkyi tanima yolunda emin(!)adimlarla ilerliyoruz. yakinda meclise de sokariz tam olur
29 Eylül 2006 00:36   mesajın adresini al  

manas
manas
İt ürür kervan yürür..Bir kere daha ateşkes ilan etmişlerdi tam bittikleri anda..Bu arada adam toplayıp güçlü bir şekilde saldırdılar..Türkiye tam gaz devam etmeli mücadeleye ne derlerse desinler.İster ateşkes ilan etsinler ister savaş...
Muhatap almayalım tuttuğumuzu indirmeye devam edelim...Umrumda değil ne dedikleri..Havlamaları susana kadar mücadeleye devam..
29 Eylül 2006 01:02   mesajın adresini al  

star
star
silah brakılmicak
29 Eylül 2006 01:40   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
bgn ossasuna trabzon macında zavallı ispanyol taraftarları freedom for kurdistan pankartı acmışlar.insanlara özgürlük wermeyen endülüsü baskı insanlardan saklayan onlar degilmi.we acaba ermenisoykırımı die arkalarını yırtanların daha henüz diyebilecegimiz bir zamanda cezayir halkını katlettiği yalan mı.pkk olur asala olur gerisi de gelir.silah alır bırakır içine alır.kürt sewgilim ermeni kankam war.yasasın halkların kardesliği asıl budur
 2   29 Eylül 2006 01:59   mesajın adresini al  

fosilleşmiş dinazor
fosilleşmiş dinazor
hakanı alkışalamak istedim ama baraja takıldım tebrik ediyorum arkadaşımızı
29 Eylül 2006 04:57   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
bu silah denilen frenk icadı melun sigara mı ki bırakıyorsun.o silahı üreten ,oralara kadar taşıyan ,sınırdan geçmesini sağlayan , eğitimini veren ,siyasi koruma sağlayan, sığınma hakkı tanıyan adamlar bıraktırırlarmı adama silahı.hiç mi onların emeğine saygın yok.bu kadar emekleri boşa mı gitsin.senelerce uğraş çalış didin kadroları yetiştir militanları yetiştir lojistik ağı kur, kamp kurmak için çevre devletlerle pazarlık yap tam finale geldik derken , apo çıksın "bırakın ya" desin.
oldu.bırakılırmı böyle saltanat.bıraktırırlar mı adama öle kolay.
apo halt etmiş.sözüm ona yakında vekil olacak ya seçim propagandası."ben zaten hep barış yanlısıydım" diye nutuk atarsa mitinglerde hiç şaşırmam .
herşeyi anlıyorumda bizi mal yerine koyuyolar ya onu anlamıyorum.ya bunlar aptal , yada yurt dışında aziz nesin çok tutuluyor.sahi acaba o kadar malmıyız.sölemeyle olacaksa sabah akşam verelim televizyondan , radyodan.şarkısını bile yaparız.
"haydi şimdi bütün eller havaya"
hürmetler...
29 Eylül 2006 05:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008