ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
it ürür kervan yürür.kes demiş de ne olmuş.aklı başına şimdi mi gelmiş
28 Eylül 2006 21:14
halid e.a.&
silah bırak dese ve bıraksalar ne olacak acaba.apo tekrar önem kazanır mı?siyasal bir gelecek planı vardır herhalde.bizi pkk ile temas kurmaya alıştırmaya çalıştırıyolar gibi geliyor bana.
28 Eylül 2006 21:49
comandante
Ee Şahin genelkurmay Başkanı gelince bazıları nasıl yumuşadı farkında mısınız. Önce Barzani yumuşadı ardından ABD koordinatör atadı DTP ateşkes istedi Yılmaz Erdoğan mektup yazdı en sonda Apo silah bırakma dedi. Bazıları ''Kodu mu oturtan Genelkurmay başkanı'' ne işe yarar diye soruyordu. İşte bu işe yarar. Adamı böyle pısıtırlar işte.
28 Eylül 2006 23:45
bart
once araya koordinator sokarak simdi de ateskes isteminde bulunarak pkkyi tanima yolunda emin(!)adimlarla ilerliyoruz. yakinda meclise de sokariz tam olur
29 Eylül 2006 00:36
halid e.a.&
bu silah denilen frenk icadı melun sigara mı ki bırakıyorsun.o silahı üreten ,oralara kadar taşıyan ,sınırdan geçmesini sağlayan , eğitimini veren ,siyasi koruma sağlayan, sığınma hakkı tanıyan adamlar bıraktırırlarmı adama silahı.hiç mi onların emeğine saygın yok.bu kadar emekleri boşa mı gitsin.senelerce uğraş çalış didin kadroları yetiştir militanları yetiştir lojistik ağı kur, kamp kurmak için çevre devletlerle pazarlık yap tam finale geldik derken , apo çıksın "bırakın ya" desin.
oldu.bırakılırmı böyle saltanat.bıraktırırlar mı adama öle kolay.
apo halt etmiş.sözüm ona yakında vekil olacak ya seçim propagandası."ben zaten hep barış yanlısıydım" diye nutuk atarsa mitinglerde hiç şaşırmam .
herşeyi anlıyorumda bizi mal yerine koyuyolar ya onu anlamıyorum.ya bunlar aptal , yada yurt dışında aziz nesin çok tutuluyor.sahi acaba o kadar malmıyız.sölemeyle olacaksa sabah akşam verelim televizyondan , radyodan.şarkısını bile yaparız.
"haydi şimdi bütün eller havaya"
hürmetler...
bugün bırakırlar yarın bi bomba patlar, hücrelerden biri yaptı haberimiz yok derler, madem niyetleri var o silahları TSKye teslim etsinlerbirer birer gelip, adam gibi yargılansınlar sonra nolcaksa olsun
29 Eylül 2006 06:24
comandante
PKK ATEŞKES KARARI ALDI
Abdullah Öcalan ve Demokratik Toplum Partisi tarafından yapılan ateşkes çağrısından sonra PKK, 1 Ekim'den geçerli olmak ateşkes ilan etti. PKK yöneticileri ateşkesi yapılan bir basın toplantısıyla duyurdu.
30 Eylül 2006 21:06
pascalsalih
bu kararı aldıkları günde yani bugün yine bi Mehmedimiz mayına baıp Şehit düştü. itle köpekle arkadaş olunmaz bunları adam yerine koyup dinlememek lazım bunlar sadece daha çok güçlenmek için zaman istiolar.teslim olduktan sonra ülkenin yemeğini yiyip çayını içip aynı dakka içinde askerimize kurşun atabilecek kindar pislik ve şerefsiz bi yapıda bu haysiyetsizler.bunların dibini kazıyana kadar bize rahat yok..
30 Eylül 2006 21:48
comandante
İmralı Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde bulunan Öcalan'ın silahların susması çağrısında bulunması ardından PKK yaptığı açıklamada, Kürt sorunun çözümü ve demokratik bir sürecin başlatılması amacıyla!!! ateşkes ilan etti.
Yapılan açıklamada, atılacak adımlara ve yaşanacak gelişmelere bağlı olarak ateşkes sürecinin devam edeceği belirtilirken, Türk ordusu tarafından imha amaçlı saldırılar!!! geliştirilmedikçe silah kullanılmayacağı kaydedildi.
PPP güçlerinin lojistik ve tedbir amaçlı doğal hareketliliği dışında askeri amaçlı bir hareketliliği olmayacağı ifade edilidi. PKK Komuta Konseyi'nin tüm güçlerinin mevcut eylemsel pozisyonunu, hareket tarzını ve planlamalarını ateşkes durumuna göre yeniden düzenleyeceği bildirildi.
Açıklamada, PKK'nın ideolojik, siyasal, örgütsel ve toplumsal alanlardaki çalışmalarını yürüten tüm kadro, örgüt ve kurumlarının hedefinin, ateşkes sürecinin başarısı olacağı ve siyasal-örgütsel-eylemsel çalışma planlamaları buna göre yeniden düzenleyeceği' kaydedildi.
'Koma Komalen Kurdistan sistemine bağlı olan tüm güçler için bu kararın bağlayıcı olduğu, hiç kimsenin zorlayıcı bir tutum içine girmeyeceği ve her gücün sürecin başarısı için çaba içinde olacağına' dikkat çekildi.
Göreceğiz ne kadar samimiler
30 Eylül 2006 21:55
saliyaa
zaten ateşkes yapmaları artık barış istiyoruz demek değil apo da bildirisinde varlığınıza zarar gelmediği sürece ateşkes demiş....
ve evet dediğiniz gibi bu adamların bu basın bültenleri bile kanıma dokunuyor.......
1 Ekim 2006 01:24
..ot...
Vur kır parcala bu macı kazan parcalayın onları:))))
1 Ekim 2006 23:43
excalibur
Ateşkes iki eşit kuvvet arasında yapılır ya da uygulanır...PKK kim ki ateşkes ilan ediyor, Türk Devletinin ve ordusunun da buna uymasını öne sürüyor..."Türk ordusu tarafından imha amaçlı saldırılar!!! geliştirilmedikçe silah kullanılmayacağı kaydedilmiş." Bak bak bak...PKK canı istediğinde ben ateşkes ilan ettim diyecek biz de duracağız sonra palazlanacak tekrar vuracak biz ateşkesi bozduk diyecek bizim gene yüreğimiz yanacak. Bundan önceki ateşkes ilanlarını 33 askerimizi şehit ederek bozmuşlardı...Biz bu kadar aptal mıyız? Bakalım göreceğiz hükümet ne kadar cesur... Onca saldırı yap sonra köşeye sıkışınca ben ateşkes ilan ettim. Olur canım görürsek söyleriz...
2 Ekim 2006 14:23
comandante
Dün Cumhurbaşkanı Sezer bugün Büyükanıt Paşa Türkiye için tüm tehlikelere karşı görüşlerini bildirdiler. Duymayı özlediğimiz açıklamalardı. Başkaları çıkıp Laikliği tartışmaya açarken onlar hem tartışmacılara hem de bölücülere gereken cevabı verdiler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6325
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!