| |
alkimonur
|
Albüm klasik Radiohead kalıbının çok dışında elektronik müzik albümü tamamen ve kesinlikle her zevke hitap etmiyor. Thom Yorke, ritmler konusundaki arayışlarını ve üst üste melodi bindirme isteğini bu albümde özgürce yansıtmış bence. Radiohead'daki bazı kalıpları aşmış bu albümde ancak başarı ve dinlenebilirliği konusları hiç tahmin edilemez.
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
angie
|
sanırım bölye link vermek yasak yanlış bilio da olabilirim ama bi kontrol et istersen..albüme gelince ben çok beendim thom yorkeun sesi saten beni mest eder.. harrowdown hill de ilk klibin çekildii şarkı ve süper..ama gene de radiohead olarak da albüm çalışmalrını aksatmaslar umarım =)
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
thom yorke'un ilk albümü hehe :)
link vermek de yasak evet, silebilirsin linki, başlık kilitlenmez böylece.
albüme gelince, 1 kere dinleyebildim baştan sona, pek beğenemedim, sıkılmışım adamın vokalinden biraz onu anladım. tamamen kişisel yani. gerçi 2-3 kere dinlersen seversin dedilerdi de, pek gözüm yemiyor.
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
apolloed
|
elektronik öğeler oldukça fazla ancak sevgili tom sesi ile ahengli ve sevecen bir hale getiriyor her türlü müziği, geçişlerini temposunu falan beğendim ancak devamlı dinleyebilecek gibi olmadığı düşüncesindeyim.. radiohead her zaman tercihim..
kişisel olarak bir sevdiğim bir gruptan kişilerin solo albüm yapmalarını hiç istemiyorum.. onlar hep grup olsunlar hiç dağılmasınlar diye arzuluyorum..
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
apolloed
|
yok biliyorum dağılmadıklarını.. allah korusun..
böyle solo çıkarmalarından hoşnut olmuyorum sadece.. her ne kadar güzel şeyler çıksa dahi ortaya..
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
hehe güzel yapacak olsalar bile yapmasınlar diyorsun. ilginçmiş tabi.
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
tegan pelin
|
albüm raflara gelmeden önce içerisinde elektronik tınılar barındırdığını duymuştum. thomcuğumun sesi ve elektronik müzik, hımm hemen dinleyeyim bari demiştim. ama ardından sadece bir kere daha dinleyebildim. bilmiyorum, albümde thom'un sesinden başka çeken pek bir şey olmadı beni. yok, kötü felan değil ama çok hoşuma gitmedi. albümü de adamakıllı yorum yapacak kadar dinlemediğimden başka diyecek bir şey bulamadım şimdi açıkçası.
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
boris ivan nikolai
|
|
|
~ 704 gün
|
|
| |
schmidd
|
iyi bir başlangıç iyi bir albüm...
|
|
~ 514 gün
|
|
| |
toslumbaga
|
|
|
~ 513 gün
|
|
| |
charlie
|
adam deli..tıpkı müziği gibi...Bi de bişe:dinledikçe daha çok seviyom..
|
|
~ 511 gün
|
|
| |
öööö
|
süperrr albümm herkes dinlesin :D
|
|
~ 509 gün
|
|
| |
dave gahan
|
süper bi albüm özellikle harrowdownhill şarkısı muhteşem
|
|
~ 509 gün
|
|
| |
euphoria
|
nasıl şahane bi albümdür!!
çok geç keşfettim ben bu adamı
keşke daha önce karşıma çıksaydı yaa
nazıma sonsuz teşekkürler dinlememi sağladığı için
|
|
~ 495 gün
|
|
| |
my eraser pişişik
|
ben tabiiki..hep sölerim thomcum albümün adına pislik koysa pislik olurdum...seni seviyorum thom..
|
|
~ 442 gün
|
|
| |