ben çok meraklıyım da kimse benle evlenmiyo...Benim için farketmez belirli kalıplara uyduktan sora herkesle evlenirim:P
30 Mart 2007 22:48
-&-...........-&+
yakında evlenirim zaten anlarız nasıl bişey olduğunu..size de anlatırım merak etmeyin..karımı da üye yapcam.
30 Mart 2007 22:52
kim çaldı?
aman diyim o bahsettiğiniz şey bana bulaşmasın :D
4 Nisan 2007 14:46
peter pan
ilk fırsatta evlenmeyen peter panı komalık etsinler emi:)
13 Mayıs 2007 09:19
küçük bir kız çocuğu
çok (başlığa cevaptır)
13 Mayıs 2007 10:40
bilen
Evliliğe ben çok fazla inanmıyorum. Aşık olduk sonu evliliktir durumu değil bence :)
Sahiplenmek gibi birşey bu (:. Evlilik biraz ilkelce geliyor bana.
Ama birgün evlenirsem , aşık olduğum için evlenmem. Hertürlü deliliği yapabildiğim, süper anlaşabildiğim, futbol oynayabildiğim, beyinimi sürükleyebilen, çok ama çok akıllı, sinirlendiğinde ağzımın ortasına bir tane patlatabilen :D ya da arkamdan terlik fırlatıp icabında evin içinde kovalayacak biriyle evlenmek isterim :P
13 Mayıs 2007 12:58
souvereign jr.
çekemem şu sıralar evlilik , zaten işim başımdan aşkın , okuldu , tatildi , bi de ev mi çekip çekiştircem... bütün gün de dırdırdır... evden ırak olsun.
9 Temmuz 2008 01:06
aslan67
oo manita mı yaptın egemen:P
bunları düşünmek için önce bir kademe atlamış olman lazım sanki:D
souvereign jr. demis ki: çekemem şu sıralar evlilik , zaten işim başımdan aşkın , okuldu , tatildi , bi de ev mi çekip çekiştircem... bütün gün de dırdırdır... evden ırak olsun.
9 Temmuz 2008 01:09
dibon
nee evlilik mi ne merakı o deli mi kovaladı da kocalancam bu yaşımda :D
9 Temmuz 2008 01:10
souvereign jr.
yok be nerde. önce evlilik hayali kurayım sora manita bulayım diyom. :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6216
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.