| |
mila moia
|
hayret bisi ne bu evlenme muhabetti almis basini gidio.... allah allah olan var sevgilisinden ayrilan var ayip yaw:)
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
ne evlılıgı ya , yasayın hayatınızı. deli mi ***ti tövbe ya !
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
penqü*ş
|
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
mila moia
|
ne ole forumda evliliginiz geleceginiz nette evlilik bilmem nee alla alla hopluo sinirlerim
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
bart
|
ne gerek var? 30a kadar yolu var.
ama buyuk konusmamak da lazim tabii:)
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
uzak olsun zaten hayatını yasa
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
mila moia
|
indirin yelkenleri suya evet hayirlisi demekle baslayin
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
penqü*ş
|
yw kimse kimseyi zorla evlendirmes kiii,insanlar nası mutlu olcaksa öle yapsn canm bise ne :D
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
penqü*ş
|
cık ben seni evlendrcem suzan :P
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
banshee
|
geçen ay benden bir yaş küçük bir arkadaşım evlendi, evlenmem mi lazım?
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
penqü*ş
|
du şindi daa adayları araştrmaktaym neyin nesi kimin fesi dei en uygununu bulup seççem içlernden :D
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
banshee
|
Ben daha kendime bakamıyorum bir de erkeğe nasıl bakıcam.Babam zaten dio seni gelip istediklerinde 30 yıl geri çevirmemeleri için kontrat imzalatıcam.
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
banshee
|
eheh mutfağa girdiğim zaman evde olay oluo. 2 defa yaktım. itfaiye eşliğinde kahve yapıorum :) çamaşır makinasını bilmem çalıştırmasını, bulaşık makinasıda ööle, fırın ve ocakla aram hiç düzelmedi, ama çok iyi toz alırım.:)
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
banshee
|
Bence bir kız için en iyisi şehirdışında kendi evinde yaşamak hiç deilse arkasından işlerini yapıcak biri olmuo ve iş başa düşüo bi şekilde kendilerini geliştiriolar. Ama ben :( annem işte hep onun suçu. Ben dedim ama şehirdışına gidiim die. Hoş tüm tercihler şehir dışıydı sadece 2 istanbul vardı tuttu :(
|
|
~ 707 gün
|
|
| |
banshee
|
kariyer yapıcam:) yaa o da iş deil be. Karşı komşum kadın doktor. Paso inekliyor. Kadıncağız hep sınava hazırlanıyor. 48 yaşında, 11 yıldır komşuyus daha evine bir erkek geldiğini görmedim. Şimdi çok pişmanım dio ailem olmadığı için ama atı alan üsküdar'ı geçmiş.:(
|
|
~ 707 gün
|
|
| |