ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  Okul tuvaletleri

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

ufoozgur
ufoozgur

Üstteki fotoğraf 2005 bahar döneminde Bahçeşehir Kampüsü'nde çekildi.

Bu ise bu gece Beşiktaş Cici Cafe'nin yanındaki erkek tuvaletinde çekildi.

İlk fotoğrafta sular mı kesik yoksa tuvalet mi arızalı çözemedik.

İkinci fotoğrafta ise sol alttaki ekleme yapılmadan önce "Lütfen" kelimesi ile ne ifade edilmek istenmiş? Anlayan varsa beri gelsin.
 1   ~ 715 gün   mesajın adresini al  

system failure
system failure
abi aklına gelen her türlü b.kluk var burda kullanma lan diyo işte.!!

bugün ben de gördüm hatta siz bahçeşehirdekiler bilir pisuarların üstünde ayna vardır, işlem tamamlanırken kendinizi seyredebilirsiniz :D :D :D
o sırada ahanda bi baktım arkada o yazı. altındaki not efsane zaten, gülmekten hedefi şaşırcaktım nerdeyse, yandaki arkadaş niye gülmeye başladım diye baktı olum deli misin niye koptun birden diye, aynaya bakınca o da gördü yazıyı sonuç malum :) tuvaletten gülmekten 10dkda çıktık
~ 715 gün   mesajın adresini al  

melayikhe
melayikhe
ben buna sadece koparım arkadaş yorum bile yapamıoyorum:) belkide tuvalet arızaı olduu için sular kesilmiştir:D ya da sular kesik olduu için tualeti bozmuşlardır..burası bahcesehir uni..her şey olabilerr..

lucy luyi
lucy luyi
hehe benim de dikkatimi çekmişti onun üzerine pembe erkekler tuvaletini kullandım 2. kattaki :)

tbc
tbc
zorla girmeye çalışan birine yönelik bi lütfen olmuş o sanki.. "lütfen arkadaşım, lütfen" gibi bi şey..

hafriyat
hafriyat
ben beşiktaş kampüsüne gelmiştim ne güzeldi o tuvaletler yahu -kapalı değildi tabi o zaman- aklım çıkmıştı..
rengarenk,tasarım harikası mekanlar
bütün gün içinde oturabilir insan.

_.serenisy._
_.serenisy._
bahcesehir uni.de de böle oluosa artık ne diim o kdr parayla daa da sular kesik cok kullandınıs heralde ödeyemediyse adamcaaslar kesmişlerdir tabe :D:p yada arısalı yasmıslar o da bahanesi işte nası desinler ödeyemedik die:))

metal_dertli
metal_dertli
ben bu zihniyeti cözemedim bir insan her zaman okudugu okulun neden kötü yanlarını bulup göstermek ister
sadece bizim okul içib degil her yerde böle
ama bunu yapanlar sadece kendini gösternek isteyenler mi
bişileri degiştirmek isteyenler mi anlayamadım
kendinin bulundugu yeri samanlıkta olsa insan saray gibi anlatıp öle yasaması lazım degil mi
sorun tuwalete girmek 2 kat yukarı cıkmak mı
yada tuwalete giderken kantinin içinden gecip millete gözükememek mi
yada büyük bir alt yapı sorunu oldugu için yapılamayan tuwalet mi
yada ....
arabasına bahcesehir yazısı yapıstırıp
sonra da okula sallayan tipler
madem sefmion ben bahcesehirde okuyorum diye neden hava atıosun
daha neler neler bunu daha degişik bir geyik konusu yapmalı yada tartısılmak gerekiosa gereken yerde yapılmalı we millete yuh be dedirtmemeli
 1   ~ 715 gün   mesajın adresini al  

neworder
neworder
mustafa; biz de kendi okulumuz hakkında konuşurken kötü yanlarını da söylüyoruz kendi forumumuzda. şu güne kadar hiç de böyle bir kaygım olmadı. bilakis medyaya yansıtabilseydik keşke bilgi öğrencileri olarak şu bir haftadır başımıza gelen rezillikleri...

"kol kırılır yen içinde kalır" zihniyetiyle şu devirde bir yere varılabileceğini zannetmiyorum. hele ki üniversite gibi binlerce kişiyle alakalı topluluklarda... olsa olsa aile ile ilgili insanın mahremiyle ilgili filan geçerliliğini koruyabilir bu atasözümüz.

hayır "millet" olarak elalem olarak tut ki ben bu başlığı ve dolayısıyla akademiye yakışmayacak bu gülünç durumu görmedim... ne farkedecek ki? bahçeşehir üniversitesi hakkında bırak kendi arkadaşlarımı bizzat kendi deneyimlerimden ötürü bir önyargım var zaten kafamda. üniversite yani bu. üniversite sadece kendi öğrencisine açık değildir ki... bütün toplumundur, ama önce de ekseriyetle diğer tüm okullardakileri de kapsayacak şekilde bütün akademisyen ve öğrencilerindir.

ha ayrıca bence genel olarak vakıf üniversitesi öğrencileri çok pasif çok tepkisiz. aksine devlet üniversitesi öğrencilerinden daha da fazla tepki koyabilmeliyiz okullarımız içinde olan olumsuzluklara. çünkü eşşek gibi para ödüyoruz çok afedersiniz.

ufoozgur
ufoozgur
okulun kötü yönlerini ya da sorunlarını bir şekilde dile getirmezsek bu sorunlar çığ gibi büyür. sonra da başa çıkılmaz bir hal alır. şahsen ben bugüne kadar okulun iyi bir yanını görmüş değilim. bu okulda okumaktan da zevk aldığımı söyleyemem.
eğer okulda sorunlar varsa ve dile getirilmiyorsa asıl sorun budur diye düşünüyorum. ağzı olup dili olmayan, konuşmaktan kaçınan, düşünmeyen bir öğrenci tipi olacağına, her sorun hakkında konuşmaktan çekinmeyen, bu sorunlara çözüm yolu arayan bir öğrenci tipini tercih ederim.
bugüne kadar öğrenci işleri ve idari yönetimle ilgili sayısını bile unuttuğum birden çok sorun yaşadık ve sorunlar hala giderilmedi. eğer ben bu okula para ödüyorsam paramın hakkını da almalıyım. üniversite demek bir bina bir kampüs demek değildir. üniversite demek özgür düşünce demektir.

gangster..
gangster..
ıreenc kokuolaar

mermaiderya
mermaiderya
la özer düzgün konuşş ayıp :P
~ 713 gün   mesajın adresini al  

archmage
archmage
Bence de elestiri olmadan birseylerin degismesi imkansız. Ozellikle Vakıf universiteleri kotu reklamdan korktugu icin topluca yapılan hareketlerde hemen gerekli mekanizmaları harekete gecirerek olayı cozmeye calısıyor. Bu yuzden acımasızca elestirilmelidir yonetim. Ayrıca nasıl olurda Koca tuvaletteki o kadar pisuvar ve klozet aynı anda bozulur onu da anlamıs degilim. Bence hademeler giriyor iceri gizli birseyler yapıyor, Yada okulumuz ogrencileri bulmuslar guzel mekanı hijyenikte fantazi olsun diye girip isi pişiriyor olabilirler sevgililileriyle hem para da cepte kalır. Cok yonlu dusunmek gerekir degil mi?
~ 699 gün   mesajın adresini al  

nvercare
nvercare
bence yannış resim koymuşun özgür. bi de bizim okulun pisuvarındaki sinekleri göstermek lazım millete :D
~ 699 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008