Zeynep kedi sende kalsın köpeği bana ver Olmaz mı?? :D
21 Eylül 2006 23:00
banshee
yahuu bana neden zeynep diosun Fırat ? :) köpeğimi veremem 4.5 yaşında sana alışmaz o yer seni. Ama kedicikte çok güzel. Sözlüğümün üstünde uyuyor mesela çok acaip.
eğer kimse cıkmazsa cidden biriyle gönder buraya, fizik bölümünüe bıarakiim iki yıl sora senin köpeği ziyaretine getir,köpeğin kaçacak delik arasın, öle iyi beslenir
21 Eylül 2006 23:34
banshee
çok iyisin :)
21 Eylül 2006 23:40
comandante
Zynep nerden çıktı yaa Niye zeynep dedim ben çok çok çok özür dilerim walla :D
22 Eylül 2006 00:04
banshee
Fırat bu ilk seferde değil ama neyse :) anlıorum ben seni. Ne yani kediyi almıcan mı?
22 Eylül 2006 00:05
jean
kargoya ver kediyi, ben bakarım... pireleri varmı?? pireliyse istemem, bi kere eve bi pire girmiş, iki saat uğraştım tek bi pireyle... üç şişe parfüm bitti yaratığı halledene kadar... zaten zıplayıp duruyo... susam tanesi gibi bide.. ıyyyyyy
22 Eylül 2006 00:34
dogujan
en son kedimi belediye zehirledi yok istemem sonra ağlıommm ben
22 Eylül 2006 11:22
gışgırık kaawee:)
bn alırdım ama bnm kopek onu cığ cığ yer walla son gunlerdede cok asabı...yok iiiliği için bn hiç bulasmım....
22 Eylül 2006 12:18
banshee
koskoca ortakantinden şu miniğe bakıcak biri çıkamadı yaaa :(
22 Eylül 2006 12:36
dogujan
sen çok güzel bakıomuşun duyduma göre sevam et sen
hep destek tam destek
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6163
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.