ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Cok Yazik!!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

cem
cem
Ulkeniz savasta olsaydi, hatane onunde kan bagisi icin bekleyen insanlara kaninizi para karsiligindami verirdiniz ?yoksa sadece o insanlarin sevdiklerinin tekrar hayata donmesi icin hic bir sey beklemeden bagislarmiydiniz ?
:( :( ( iste irak gercegi)
14 Kasım 2005 04:32   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
normalde de para istemem ki zaten

o insanların sevdiğim olmaması önemli değil

herkesinde böle yapması gerek heralde
14 Kasım 2005 04:43   mesajın adresini al  

cag
cag
kesinlikle yasin e katılıyorum,
bu işte bir çıkar bekliyorsak zaten hiç bi anlamı kalmaz...yürekten gelerek içten gelerek yapılır,hem savaşta hem barışta...
14 Kasım 2005 15:42   mesajın adresini al  

lancaster
lancaster
abı bu nası olurkı zaten hani adam hasdane hasdane dolasıp sahıbınden az kullanılmıs ucuz AB rh+ kan satılıktır dıe yazık abıcım yazık bole durumlar oldukdan sora daha neler olmaz
14 Kasım 2005 15:49   mesajın adresini al  

cem
cem
turk olmayi bu yuzden seviyorum nekadar zor durumdada olsak insanligimizdan birsey kaybetmiyoruz bazen.

ama suda bir gercek bu kanlarini para karsiliginda veren insanlarin bazilari iragin savasta olmasi nedeniyle parasi olmayan ve cok kotu durumda olan insanlar ( bence buda dusunulmesi gereken onemli bir nokta )
14 Kasım 2005 17:21   mesajın adresini al  

lancaster
lancaster
yanı bence o durumuna gore degısır ınsanlıgını kaybetmıslık dıyemem ben bu konuya parasız adam parası olana kanını werıosa o da haklı helekı sawas durumunda bu ıs bıraz karmasık
14 Kasım 2005 17:26   mesajın adresini al  

deniz
deniz
türklük falan demeyin, bizde de kanını satan çok... hem parasızlıktan kıvranmış değiliz ki hiç, nerden bilelim??? kanını satarak alacağın parayla senin de yiyecek alman gerekebilir, o zaman insanlığın ilk akla gelecek şey olduğunu sanmıyorum. insanın rahatı yerindeyken yüce gönüllülük çok daha kolaydır...
14 Kasım 2005 21:36   mesajın adresini al  

£hl-i keyf
£hl-i keyf
ıhtıyacı olan varsa ve benden ısterse
en beleşinden verırım
hatta üşenmesem kızılaya gıdecem kan vermeye ama cok sıcak
22 Haziran 2007 19:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008