insanlar neden platonik aşık olurlar çünkü karşısındakinin onu reddedeceği korkusu agır basar da ondan. Toplumumusda erkeklerin platonik olma durumu daha agır basıyo ki buda kızların erkekleri kolay kolay reddedmesinden kaynaklanıyo.Birçeşit önyargı sözkonusu ortada.................
28 Nisan 2008 01:16
numenorean
öyle olup da söylemiyorsa ayıp ediyordur valla :P
şaka bir yana platonik olarak kalacaksa senin bilgin de olmayacağı için pek anlam ifade etmez
29 Nisan 2008 08:27
bukmec
böle durumlarda gösterdiğim şefkat, platonik aşık tarafından sevgi zannedilebiliyor :((
30 Nisan 2008 15:11
**(:gnsn:)**
e güsel yanee
30 Nisan 2008 15:14
bukmec
uzak durunca da olmuyor ama... bu kez de abartıyo
30 Nisan 2008 15:31
**(:gnsn:)**
evet vala çok haklısın:D
bukmec demis ki: böle durumlarda gösterdiğim şefkat, platonik aşık tarafından sevgi zannedilebiliyor :((
30 Nisan 2008 15:39
bukmec
en iyisi oraları terk etmek :)))
30 Nisan 2008 15:43
souvereign jr.
kızlar söyleyin bana platonik aşıksanız eğer...
kabul ederim çünkü ben de boştayım. :)
30 Nisan 2008 19:18
hüzün abi
Kendi adına konuş.
denizhan demis ki: ya bu zaten düşük bi ihtimal
öyle bi kez aşık olunmak diye bişiy olmaz, en azından 18 yaşına kadarki dönemden bahsediyorum.
ilkokul-ortaokul ve lisede insanların aşık olduğu kız veya erkek hep aynı kişidir, hiç değişmez. eli yüzü düzgün, asla bi kusuru bulunmayan, popüler ve genelde herkese canayakın davranan o alçak kişiliktir bu :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6144
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.