ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > peki ya platonik aşık olunan sizseniz..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

~balım~
~balım~
yaa valla şimdi var hemde çok kötü nasıl reddedicem bilemedim diğerlerindeki gibi arkadas kalalım ayagı tutmayacak bu sefer
20 Aralık 2006 14:53   mesajın adresini al  

ayd
ayd
öncelikle,kesinlikle bunun farkında değilmişim gibi davranmam.iki seçenek var,asla onunla olmaz ya da birşeyler olabilir...buna göre hareket ederim ve o na bunu hissettiririm,karşıdakini de üzmeye gerek yok..asla olamayacağını bile bile ses çıkarmayıp bundan hoşlanan içten içe sevinen saçma sapan taktikler uygulayan birisi olmak kadar aptalca birşey olamaz
20 Aralık 2006 15:53   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
uzuuun bır suredır ne hıssedıyosam askla ılgılı gıdıp soyledım,tabıkı hafif şiddetli platonık asklar oldukı ben buna hoslanma dıyorum,duygular bıraz daha ilerlediği zaman kız erkek farketmez cıkıp karsısına solemelı,sahsen ben karsımdakıne nasıl hıssettıklerımı yuzune soyluyorsam karsıdan da aynı seyı beklerım.
20 Aralık 2006 21:26   mesajın adresini al  

lithium
lithium
ooff... çok fena ya! hakkaten karışık.. yerinde olmak istemez kimse o kişinin.. aynı şey bizim başımıza gelse arabesk film yaşarız ama başkası bize aynı duyguları beslese ooff çok uzattı deriz.. kötüdür ya:s
20 Aralık 2006 21:55   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
zarrtt
kötü durum:)
derse giren asistansa çokk kötü durumm:S
20 Aralık 2006 21:57   mesajın adresini al  

ert
ert
bence bir platoniğinin olması herkesin hoşuna gider kimse inkar etmesin. onu sevmez fakat onun gösterdiği ilgiyi de kaybetmek istemez.ama doğru olan bu meseleyi hiç uzatmadan kapatmaktır.
20 Aralık 2006 22:43   mesajın adresini al  

şekerr
şekerr
evett şahsen benm hoşuma gidio.ilgi kimin hoşuna gitmess.özellikle kısların:))

ert demis ki:

bence bir platoniğinin olması herkesin hoşuna gider kimse inkar etmesin. onu sevmez fakat onun gösterdiği ilgiyi de kaybetmek istemez.ama doğru olan bu meseleyi hiç uzatmadan kapatmaktır.

20 Aralık 2006 22:48   mesajın adresini al  

burcu
burcu
önce anlaşalım platonik söylenmeyen aşk mı karşılıksız aşk mı? söylenmeyense sorun yok, seven sevdiğini gördüğüne sevinir, sevilen gördüğü ilgiden hoşnuttur. alan razı satan razı.
ama eğer karşılıksız aşktan bahsediyorsak ki bu söylenmiştir ki karşılıksız olduğu bilinir işte bu sinir bozucu. ben direk aramızda bişey olamaz seni kardeş arkadaş ya da abi olarak görüyorum derim. hep başıma gelir. nedense hiç alakam olmayan tipler hep beni sevdiklerini söylerler. buna 8-10 senelik arkadaşlarım yeni tanıştığım insanlar da dahil. sevmiyorum istemiyorum diyorum anlamıyorlar. ben aşık olmadığım zamanlarda daha canlı daha coşkuluyum, aşık olduğum insan yanımdayken saçmaladığım için sessiz sessiz otururum, çaktırmamak için ters davranırım. bu farkı görmüyorlar. aşığım ondan çoşkun seller gibi çağlıyorum sanıyorar
neyse bence seven insan sevdiğinin mutluluğunu istemeli. ve arada "sevgili" olmak gibi bir paylaşım yoksa kimse kimseye neden beni sevmiyorsun neden şans vermiyorsun diyemez. senin sevdiğin gibi ben de sevme hakkına sahibim kardeşim sen seviyorsun diye sevgilin olma zorunluluğum mu var. sevgili karşılıklı sevenlerdir. seni sevmiyorum. bu kadar..
bu tarz bir konuşmaya acımasızlık diyenler de genelde sevilmenin tadını çıkartmak isteyip sevmenin sorumluluğu altına girmek istemeyenlerdir. bu da bence psikolojik bir sorun, özgüven eksikliği ve kişinin kendine verdiği değerin azlığını simgeleyen bir durum. kişi hayır seni istemiyorum diyemiyor çünkü sevilme hissini kendini değerli hissetme şansını reddetmek istemiyor. oysa kendine değer veren bir insan karşısındakinin duygularıyla oynamaz.
21 Aralık 2006 00:31   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
popom tavanda gezerım
21 Aralık 2006 11:19   mesajın adresini al  

swl
swl
eskilerden kalma uzun zamndr da görmediiniz bi arkadaşınız bi gün size gelip ben şu kadar yıldr seni seviorm ne yapsam unutamıorm acı çekiorm...vs tarzı konuşsa...siz de evet ilgisini hissetmş olsanz ama pek de düşünmemiş olsanz bu konuda o zmana kadar...
inanın ego falan şişmio sadece üzülüosnz; yardım etmeye çalışmak da en aptalcası çünkü ne yapsanz yanlış anlaşılıo b.ka sarıo..uzaklaşmak ve zamana bırakmak en mantıklısı
22 Aralık 2006 01:27   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
bana ne..
22 Aralık 2006 01:31   mesajın adresini al  

serveren
serveren
çok karışır ya.. ben baskasına platonik o bana platonik.. cin-tonik paklar o işi.. :p
22 Aralık 2006 16:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008