ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > peki ya platonik aşık olunan sizseniz..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
tek tek sorsan olur bence
kapı kapı dolaş
20 Eylül 2006 21:09   mesajın adresini al  

alisto
alisto
hacı aşkını söölemeye cesareti olmayan bi insandan ne beklenir zaten.. platonik aşıkları tasvip etmiyorum.. =)
20 Eylül 2006 21:12   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
e ozamn böle bi forum vardı ilanı aşk mı ne taner seni oraa alalım
20 Eylül 2006 21:13   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ah ahh..bu yaz 12 senedir bana platonik olan adam evlendi..dert oldu içime..bir de utanmadan düğününe gittim:))

zor iş hakkaten.
 1   20 Eylül 2006 21:13   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
neden?
20 Eylül 2006 21:16   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
valla bu durumu galiba aynı and aiki kişide yasıyorum üzmek çok zor ama üzmemek adına yaptıklarımda diyorum acaba bir ümit ısıgımı onlara kararsızım hala bir çözüm bulamadımm::S:S.S
20 Eylül 2006 21:29   mesajın adresini al  

celitons
celitons
saten kım sana ne kadar deer verıosa sen ona zıt yonde baalanıosun allam ne kotu bi durum ya hep mı acı cekılır
21 Eylül 2006 01:18   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
bana benim bildiğim 2 kişi platonik takıldı.biri dayanamayıp açıkladı,o sırada başkasından hoşlanıyordum,yoksa iyi hoş kızdı olabilirdi ama ben kendi platonikliğimin peşinden koştum iyi b.. yedim.birinide çok sonra öğrendim,yazık o hatuna da çok kötü davranıyordum ayıp oldu.böle işte.
21 Eylül 2006 10:50   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
sırf üzülmesin diye uzak durdum hep ondan çunku yanında oldukca daha baglanır diye korkuyordum platonik degildi gerci soylemisti sonrasında..hayatta bana en cok dokunan olaydır...cok sevdigim iyi biriydi aslında ama yurumicek bi iliskiydi..gecmiste kaldı ama arada bi msjı yetiyor o kotu gunleri hatırlatmaya..
21 Eylül 2006 12:14   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
halanın bıyığını da geçtim 2. oldum..
21 Eylül 2006 13:53   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
bi sigara yakar tadını çıkarmaya bakarım .. belki de kndi çektiğimi başkası da çeksin isterim .. yada kıyamam bn yapamam derim .. hak edene hak ettiği kadar ya ne bilim ..
21 Eylül 2006 15:06   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
bi sigara yakat tradını çıkarmaya bakarım ..bna yapılanı yapmak isterim .. yada kıyamam yapamam ....ne bblim yaa hak edene hakettiği kdr ..
21 Eylül 2006 15:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008