ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Fenerbahce Taraftarı Ersun Yanal'ı İstiyormuş

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

comandante
comandante
Takvim gazetesinin SMS yoluyla yaptığı '' Yanal Fener'e Gelsin mi?'' anketinden %93 oranında Evet cevabı alınmış.

Ben koyu bir Fenerbahceli olarak 100. yıl gibi çok önemli bir sezonda henüz 6. haftada hoca değiştirmek ne kadar faydalı olabilir Fenerbahce için merak ediyorum. Üstelik seon başında çok büyük ümitlerle getirilen bir hoca gönderilecek. Takımda 5 yeni transfer varken bu oyuncuların uyumunu beklemeden alınan ilk başarısız sonuçta teknik patronun kellesini istemek ne kadar doğru. Ve suçu transferler geç yapan yönetimde değilde takımla yeni yeni uyum sağlayan hoca da aramak ne kadar doğru.

Ve son soru eğer hoca gönderilirse takımın başına getirilecek isim Ersun Yanal mı olmalı?
~ 710 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
O, olacak iş değil de, hiç bir mantığı yok gönderilmesinin. Bir de istikrar derler.

Fener alsın Yılmaz Hocayı, patlama yapar arkadaş. Ben bile gider izlerim maçlarını..

comandante
comandante
Yılmaz Vural tutup Kezman'ı Alex'i falan dövmeye kalkar diplomatik sorun çıkar valla AB'ye girmeye calıştığımız şu günlerde ülke yeni bir uluslararası krizi kaldırmaz Yılmaz hoca beklesin :))

smirnoff
smirnoff
istemıorum cunku basarılı olabıleceenı dusunmuorum

for frt

abbas
abbas
Bu başlık altında:

Ben şunu da anlamıyorum. Yabancı bi adamı getiriyorsun, taa kaç bin km öteden, adam daha Türkiye'yi bile bilmiyor, sonra 5 haftada not verip, gönderiyorsun. Arkadaş madem bu kadar kolay bu iş, madem bu kadar çabuk anlıyorsun bu adamdan bi bok olmayacağını, neden getiriyorsun ? İzlemedin mi sen bu adamı daha önce 5-10 maçını.

Sonra gelicek yeni teknik adam, onun takıma alışması bi 5 hafta daha. Sonra bu sene olmadı, seneye.. Hep böyle oluyor. Sadece Fener için değil, diğer takımlarda böyle

banshee
banshee
Türk milleti olarak sabırsız bir yapımız var doorudur.

smirnoff
smirnoff
aynen katılıorum we erdeme ek bısey soylemek ıstıorum tabe ızın werırse :Pp

lem ne resmı oldum

sayın ersun yanalı nıe ıstıormus kı bu taraftarlar herkes gordu mıllı takıma ne yapttını gormuyenlerede soyleımmı bısey yapmadııı yane burda terbıyem anca bu kadarına musade edıo =)
p.s. bu benım dusuncem

abbas
abbas
estafurullah Ferhat'ım saygı bizden :)

Ersun Yanal hep böyle. Gençler'de yaptı patlamayı, hoop Milli Takıma. Orda sıçtı sonra. Şimdi Manisa'da patlıyor, Fener'e gelsin yine sçar. Yanı bu adam tekerrürden ibaret :)

smirnoff
smirnoff
ersun yanla mıllı takımda kalan sınrım hala yatısmıs deıl manısanın yapısıda ılerde cozulecektır bence zicco yane

banshee
banshee
o zaman MAnisa'dan sonra birine gitsin onda sçsın, sonra biz alalım.

smirnoff
smirnoff
zerrın gıbı bır baskan ıstıorum ben fenerbahcede

banshee
banshee
Bende kendimi çok yakıştırıyorum.

smirnoff
smirnoff
bencede sen bı taraftar olarak kımın gelmesını ıstıorsun zerrrın

baskan olarak dıe sorumu ılerıkı gunlerde sorajam

smirnoff
smirnoff
zico gıtmemelı en azından sabredılmelı

comandante
comandante
Oo bak Ferhat tamam bende şu an için istemiyorum ama Ersun yanal'ın milli takımda yaptıkları konusunda karşıt düşünce sahibiyim. ersun Yanal milli takımda başarısız olmadı. Ve ayrılma sebebi başarısızlık değildi. Ersun Yanal takımı bıraktığında 2. sıradaydı grup maçları sonunda yine 2. oldu yani F. Terim'den başarısız değildi.

Kendini teknik direktörden daha büyük gören futbolcunun birini takıma almadığı için boy hedefi oldu. Futbolcunun bağlı olduğu tarikat ve onların medyadaki adamları kampanya başlattılar. Ortalık birbirine girdi. Başarılı teknik adam görevden alındı. Gerekçe belliydi: "Bu hocayla dünya kupasına gidemeyiz" Yeni gelen hoca artık dinozorluk mertebesine ulaşmış futbolcuları yeniden takıma aldı Tarikatların dediği oldu.

Peki ne oldu?
Türkiye dünya kupasına gidemedi.

Peki Ersun Hoca kimdir Nedir başarıları

Spor akademisinin "Futbol Uzmanlığı" bölümü mezunu.
4 yıl altyapısında çalıştığı takımın başına geçip birçok başarılı sonuç alınca teklif alıp başka bir takımın teknik patronu oldu. Bu takımı UEFA'ya çıkardı tarihinde ilk kez. Aynı şehrin diğer takımı istedi bu kez kendisini. Bu takımın başına geçince dört büyükler denilen futbol ağalarının korkulu rüyası oldu.
Takımını UEFA'da 4. tura çıkardı. Türkiye Kupası'nda final oynattı.

Ve şimdi Manisayla birlikte ligin lideri. Üstelik Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını yitirmeden tamamladı. Ve Manisa'nın başarı şansı diğer anadolu klüplerinden fazla çünkü arkasında VESTEL gibi bir dev şirket var Devre arasına lider girebilirse şampiyonluk VESTEL'in de reklamı olacağı için kesenin ağzını açacaktır. Manisa bi şeyler başaracaktır.

İşin özü Ersun Yanal başarılı bi hoca Ama Fenerbahce'ye gelmesi için şuanda doğru zaman değil. Başka birinin kurduğu transferlerini yaptığı takımın başına gelmemeli. Kendi kariyerini de Fenerbahceyi de riske atar Ama sezon sonunda gelirse mutlu ve mesut oluruz.

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008