| |
dogujan
|
tabuta bak ne işine yarayacaksa

|
|
2 ~ 718 gün
|
|
| |
dogujan
|
içinde 5+1 e var nasıl zıplar mezar haa dum tıs dum tı
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
seizetheday
|
ABS varmiymis:D:D yoksa kabul etmem:)
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
reflex
|
mouse la klawyede dışarda olmaski:P
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
seizetheday
|
obur dunyada counter oynamak zevkli olmali, vakit gecer hem yoksa nasil vakit gecircez diger tarafta:)) fifa'da oynayabilirim:D
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
seizetheday
|
bak pes5 iyi olur:D hahahah
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
seizetheday
|
olsun abi winning olsun, diger tarafta oyun mu secicez:D farketmez:)
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
hafriyat
|
ironi midir,her neyse gayet gereksiz,ve sevimsiz..
|
|
1 ~ 718 gün
|
|
| |
berce
|
bence insanların şaşkınlıktan ve boşluktan ne yapacaklarını şaşırdıklarını göstern bi eser daha. ki esser demek ne kadar mümkünse artık.
son zamanalrda herkesin ve herşeyin vıcıklaştığınada iyi bir örnek tabikide
|
|
1 ~ 718 gün
|
|
| |
esneyenahtapot
|
kesinlikle ilknur a katılıyorum.insanlığın işine yaramayacak, gereksiz, saçma sapan bi şey bu.sonçta hiçbir ölünün kullanamayacağı kesin.ama belki vampirloerin işine yarar:)
|
|
~ 718 gün
|
|
| |
tutaste
|
ahah tabuta giresim geldi birden..çok canım çekti öldürün beni:PPP
|
|
1 ~ 718 gün
|
|
| |
abbas
|
Adam emekliliğini mezarda yaşayacak demek ki. Bunu Türkler yapmıştır, bizim memurlar anca emekli maaşıyla bi ev alabilirler, zaten ondan sonra da çok yaşamazlar..
Erdem adlı kişi şu anda sosyal bi mesaj verdi..
|
|
~ 717 gün
|
|
| |
çokrail
|
amcam ruhlarla msn de chat yapacak herhalde :D
|
|
~ 717 gün
|
|
| |
system failure
|
abi ne güzel işte yaa. ben erken ölcem muhtemelen nasılsa yüce rabbim bana dünya hayatında azap çekmeyi hak görmezse. ee o zaman kıyamete kadar kabir hayatında bu tabuttan internete bağlanırım hem de 9999999999999999999999999999... MBIT ile. puhhhaahahaahaaa :P
|
|
~ 717 gün
|
|
| |
hardy
|
süfer bi bilgisayar.. taşıması problem gibi dursa da büyük dedenizin cenazesi olarak ülke ülke gezdirmek mümkün.. ayrıca kasa kısmının genişliğinden ötürü ram üzerine ram, harddisk üzerine harddisk eklemek olası.. hemi de epiyce estetik.. bu arada windows reklamı insanı şüphelere sevkediyor..
|
|
~ 717 gün
|
|
| |