ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
saolsun okulun bilgi işlemi sayesinde derslerimi seçemiyorum... :S
18 Eylül 2006 13:48
lucy luyi
ben de seçemiyorum ders falan, çıldırıcam şimdi. ben sisteme giriş bile yapamadım daha siz yine iyisiniz. :)
18 Eylül 2006 13:55
sod
sistem açılıyor yani kullanıcı girişi geliyor ve çıkan yazı şöyle
Sistem şu anda yoğun, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
bunu çooook geç yaptılar... Keşke zamanında yapmış olsalardı... Ya da diğer okullardaki gibi randevu ile gidip alalım dersleri bir hafta sürsün 3 gün değil randevu alalım netten ya da hoca bize bir gün belirlesin. Böyle okuldaki insan sayısı arttıkça böyle Sistem şu anda yoğun, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hataları çözüm değil ve daha çok böyle hatalar alırız.
18 Eylül 2006 14:49
tbc
usisle kanka heralde..
18 Eylül 2006 14:59
tbc
tıkır tıkır seçer miydi? yok canım.. senin usis yeni versiyon heralde..
18 Eylül 2006 15:11
çutee-libertine-
butun uni.lerde mi boyle acaba...dun okulda numara dagıtacaklardı bilgi işlem için sanki ekmek kuyrugu...yok mu daha zekice pratik bi sistem..bi gun once sabahtan gidip no almak dersi önce girenin kapması ne bu ya hangi devirdeyiz..
18 Eylül 2006 15:15
hafriyat
önceki dönemlerde hiç sorun çıkarmadı sabah ilk gün 10 gibi girdiğimde hemen hallediyordum ders seçimini.
bu sabah baya kastırdı
18 Eylül 2006 15:17
tbc
ben de sabaha kadar uyumam hiç bir dönem.. hep kastırır sabaha kadar..
18 Eylül 2006 15:22
hafriyat
ya ben onu anlamıyorum nasıl oluyor sabaha karşı 4-5 gibi açılıyor usis diyorlar.
bilgi işlem merkezi'ndeki herif 4te 'hm açmalıyım' mı diyor,bu iş -sistemi açmak- okuldaki bir bilgisayardan yapılmıyor mu.
18 Eylül 2006 15:25
hafriyat
bü'lü arkadaşların başlığını da sabote ettim azcık ama,pardon.
18 Eylül 2006 15:27
tbc
4 5 gibi açılıyor evet.. ne bilim deli midir nedir.. ya tam 12de aç saldıralım.. ya da sabah belli bi saatte aç di mi..
18 Eylül 2006 15:31
hafriyat
ben hiç gece 4te denemedim,ki uykuyu seven bir insan da değilim.
sabah 10-11gibi kapasite kalmış oluyor genelde,ama mühendislik bölümleri farklı olabilir tabi.
ben şu an hangi derste ne kadar yer var diy ebakmaya çalışıyorum da,bir dersi 10 dakkada ya açıyor ya açmıyor.
hiç böyle değildi.
neyse itü'ye ve çile çekenlere bakarak usis'imizi sevelim,koruyalım.
18 Eylül 2006 15:34
tbc
mühendislik öyle değil.. sabah 6da girdim ben.. bi sürü istediğim yere giremedim.. şimdi biri çıksın da gireyim diye refresh manyağı oluyorum.. bu mudur mühendislik öğrenciliği yani!!
18 Eylül 2006 15:37
tbc
bahçeşehir kusura bakmayın usisle dağıttık biraz burayı da aynı dertler sizde de vardır büyük ihtimalle..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!