| |
dea tacita
|
ya başlığı açandan bahsediorum bu arada yani ne arıosun bas çı mı elektrocumu vokal mi ne?
|
|
6 Mart 2006 19:26
|
|
| |
my slaves
|
bende soylerim.. siz müziği yollarsınız üstüne kayıt yaparım ben.. punk deneyimim fazla olmadı ama yaparıs =)
|
|
6 Mart 2006 19:55
|
|
| |
baryoniks
|
aslinda yeri burasi degil biliyorum yeni bi konu acmak daha dogru ama 100 mesaj dolmadan baslik acamiyormusuz o yuzden burdan yazmak zorunda kaldim beste grubumuza saglam basci ariyoruz.Ama ben oyle biliyorum idare eder tarzinda birisi degil cidden isi bilen kendisi biseyler cikarabilen ve disiplinli calisacak birisini ariyoruz.6 yada 7 sarkimiz var onumuzdeki haftalarda demo cikartacaktik ancak bascimizla sorun yasadigimiz icin yollarimizi ayirdik bu konuda bize ciddi anlamda yardimci olabilecek varsa baryoniks@hotmail.com adresinden bana ulasabilirlerse sevinirim...
|
|
10 Kasım 2006 19:38
|
|
| |
baryoniks
|
Bu arada yazmayi unutmusum grup ankarada ve diger uc arkadas odtudeniz basciyi da odtu den ariyoruz iletisimimiz ve gidis gelisimiz kolay olsun diye ama tabi ki tek sart degil
|
|
10 Kasım 2006 19:39
|
|
| |
tine®©in
|
ateş var mı abi ateş ateş
|
|
10 Kasım 2006 21:50
|
|
| |
banshee
|
Davula ben vurabilirim. strese de iyi gelir.
|
|
10 Kasım 2006 22:30
|
|
| |
gregory house
|
menajer lazımsa olabilirim..
|
|
10 Kasım 2006 22:52
|
|
| |
ne alaaka
|
alakasiz herkes bisiy yazmis ben de yaziim dedim. ne bakiyonuz yok bisi alla alla
|
|
11 Kasım 2006 01:58
|
|
| |
impossiple
|
ben murdan bağlama calım sşiz dinlersiniz nolcak int gruba katılırım ama yok gelirseniz burdada grup yapabilirz grup iyidir hep yalnız zevk vermiyo artık :P
|
|
11 Kasım 2006 12:57
|
|
| |
hakan dinçer
|
:))))
hilmi demis ki:
ben murdan bağlama calım sşiz dinlersiniz nolcak int gruba katılırım ama yok gelirseniz burdada grup yapabilirz grup iyidir hep yalnız zevk vermiyo artık :P
|
|
|
19 Kasım 2006 06:08
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
reklam işini ben yaparım yeterki bir demo yapıp yollayın :)))
|
|
19 Kasım 2006 07:24
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
bu arada çok iyi ıslık çalarım ıslıkçı ararsanız beni bulun.
şuan elektro ıslık üzerinde çalışıyorum.
|
|
19 Kasım 2006 07:26
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|