ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben varım her iş yaparım pas pas yaparım eşya taşırım sesimde fena değil abi bi dinlesene ;)
13 Kasım 2005 23:11
hakan dinçer
gel o zaman bi ara yanıma..
13 Kasım 2005 23:12
hakan dinçer
antakya kebap cluba üye olurmusn arkadaşm??!!
13 Kasım 2005 23:14
beşiktaş
bateri veya gitar çalarım ilgilenirsen haberim olsun
13 Kasım 2005 23:33
lucy luyi
meriç adam izmirde sen istanbuldasın ne piçim iş bu be? :p
14 Kasım 2005 02:55
lucy luyi
bi bakıma doğru diyosun ;
millet sex yapıo sanaldan müzik mi yapamıcak? :)
14 Kasım 2005 03:01
hakan dinçer
adam gibi ilgilenen yokmu be!!!
18 Kasım 2005 13:10
atalay
hakan ben seninle ilgileniyorum ama izmirdesin.
-- ankaralı arkadaşlar: basçı aranıyor. alternatif çalıyoruz. kendi bu sene kendi bestelerimiz üzerinde de duracaz. cover dda yapıyoruz . (bknz: kargo cover yarışması grup coRTex- yanımda sen olmayınca. türkiye 6. sı)
basçılardan haber bekliyorrrum
hakan sana kolay gelsin kardeşim
18 Kasım 2005 13:15
eniysio
hiç çalmadım ama çalsam heralde en iyisi olurum bateri çalarım her türlü:)))
1 Mart 2006 10:21
dea tacita
sen bu grupta ne yapcsksın
6 Mart 2006 19:25
dea tacita
ya başlığı açandan bahsediorum bu arada yani ne arıosun bas çı mı elektrocumu vokal mi ne?
6 Mart 2006 19:26
my slaves
bende soylerim.. siz müziği yollarsınız üstüne kayıt yaparım ben.. punk deneyimim fazla olmadı ama yaparıs =)
6 Mart 2006 19:55
baryoniks
aslinda yeri burasi degil biliyorum yeni bi konu acmak daha dogru ama 100 mesaj dolmadan baslik acamiyormusuz o yuzden burdan yazmak zorunda kaldim beste grubumuza saglam basci ariyoruz.Ama ben oyle biliyorum idare eder tarzinda birisi degil cidden isi bilen kendisi biseyler cikarabilen ve disiplinli calisacak birisini ariyoruz.6 yada 7 sarkimiz var onumuzdeki haftalarda demo cikartacaktik ancak bascimizla sorun yasadigimiz icin yollarimizi ayirdik bu konuda bize ciddi anlamda yardimci olabilecek varsa baryoniks@hotmail.com adresinden bana ulasabilirlerse sevinirim...
10 Kasım 2006 19:38
baryoniks
Bu arada yazmayi unutmusum grup ankarada ve diger uc arkadas odtudeniz basciyi da odtu den ariyoruz iletisimimiz ve gidis gelisimiz kolay olsun diye ama tabi ki tek sart degil
alakasiz herkes bisiy yazmis ben de yaziim dedim. ne bakiyonuz yok bisi alla alla
11 Kasım 2006 01:58
impossiple
ben murdan bağlama calım sşiz dinlersiniz nolcak int gruba katılırım ama yok gelirseniz burdada grup yapabilirz grup iyidir hep yalnız zevk vermiyo artık :P
11 Kasım 2006 12:57
hakan dinçer
:))))
hilmi demis ki:
ben murdan bağlama calım sşiz dinlersiniz nolcak int gruba katılırım ama yok gelirseniz burdada grup yapabilirz grup iyidir hep yalnız zevk vermiyo artık :P