türk misafirperverliğinin b.kunun çıktığı hadiselerden biri ...
bnde rahatsız olmam kibarlık ettik çıkaralım dedk ille çekiştiriosan oturma odasına kadar yolu var umrumdaydı bnmde 2 saat snra gitcem ala alaa!!
17 Eylül 2006 01:07
abbas
arkadaşlar teşekkür ederim, eğer sizin de yolunuz sevgiden geçiyorsa, siz-ben- kayahan neden bir gün buluşmayalım ? :)
tutaste
erdem ermanle bir tanışıver ya:)))
abbas
peki Derya
geç içerde çıkart
niye dışarda mı oturcaz
17 Eylül 2006 01:09
sarcastic
eger kapınızda topuklarını birbirine dayamış ayakkabısını cıkarmaya hazır surette bekleyen bir ev sahibiniz varsa ister istemez kuruyosunuz bu cümleyi..
17 Eylül 2006 01:10
chucky
erdem beni seç beni seç
17 Eylül 2006 01:11
serdengeçti
Ben asla geç içeride çıkar demem.. Hatta öyle bir şeye yeltenen olursa direk çıkar da gir derim.. İçi dışı bir olmalı insanın, öyle saçma nezaket mi olur..
17 Eylül 2006 01:12
diygicik
kaba insan osman!!:)
17 Eylül 2006 01:13
lithium
off şu anda da düşünüp düşünüp bi cevap bulamadığım gibi her seferinde genelde cevap vermediğimi hatırlamadım:)
17 Eylül 2006 01:13
snr
bende hiç sevmem içeri ayakkabıyla girilmesini git çıkar ayakkabını al eline koy ayakkabılıga dışarıda nelere basıyosun onunla haberin var mı? yok. eee o zaman dememek lazım böle şeyler...
17 Eylül 2006 01:20
tutaste
bak denizhan yap dedin yapıyorum:))
merak ettim şimdi ''hiç çıkarmasan da olur canım'' diyenler var mıdır???
17 Eylül 2006 01:21
ezel
ya bnm annem aşırı titiz misafr gelip ayakkabısını içerde çıkarrsa dakkada yeri sildirir bana yada onlar gidince arkalarından silerm...gittiğim yerdede kmse bu işkenceye maruz kalmasın diye alışkanlk der kapıda çıkarırım yada şööle azcık içerde kenarda bi yerde çıkarrm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6073
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.