ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > geç içeride çıkarırsın

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

diygicik
diygicik
türk misafirperverliğinin b.kunun çıktığı hadiselerden biri ...
bnde rahatsız olmam kibarlık ettik çıkaralım dedk ille çekiştiriosan oturma odasına kadar yolu var umrumdaydı bnmde 2 saat snra gitcem ala alaa!!
17 Eylül 2006 01:07   mesajın adresini al  

abbas
abbas
arkadaşlar teşekkür ederim, eğer sizin de yolunuz sevgiden geçiyorsa, siz-ben- kayahan neden bir gün buluşmayalım ? :)

tutaste
tutaste
erdem ermanle bir tanışıver ya:)))

abbas
abbas
peki Derya

geç içerde çıkart

niye dışarda mı oturcaz

17 Eylül 2006 01:09   mesajın adresini al  

sarcastic
sarcastic
eger kapınızda topuklarını birbirine dayamış ayakkabısını cıkarmaya hazır surette bekleyen bir ev sahibiniz varsa ister istemez kuruyosunuz bu cümleyi..
17 Eylül 2006 01:10   mesajın adresini al  

chucky
chucky
erdem beni seç beni seç
17 Eylül 2006 01:11   mesajın adresini al  

serdengeçti
serdengeçti
Ben asla geç içeride çıkar demem.. Hatta öyle bir şeye yeltenen olursa direk çıkar da gir derim.. İçi dışı bir olmalı insanın, öyle saçma nezaket mi olur..
17 Eylül 2006 01:12   mesajın adresini al  

diygicik
diygicik
kaba insan osman!!:)
17 Eylül 2006 01:13   mesajın adresini al  

lithium
lithium
off şu anda da düşünüp düşünüp bi cevap bulamadığım gibi her seferinde genelde cevap vermediğimi hatırlamadım:)
17 Eylül 2006 01:13   mesajın adresini al  

snr
snr
bende hiç sevmem içeri ayakkabıyla girilmesini git çıkar ayakkabını al eline koy ayakkabılıga dışarıda nelere basıyosun onunla haberin var mı? yok. eee o zaman dememek lazım böle şeyler...
17 Eylül 2006 01:20   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
bak denizhan yap dedin yapıyorum:))
merak ettim şimdi ''hiç çıkarmasan da olur canım'' diyenler var mıdır???
17 Eylül 2006 01:21   mesajın adresini al  

ezel
ezel
ya bnm annem aşırı titiz misafr gelip ayakkabısını içerde çıkarrsa dakkada yeri sildirir bana yada onlar gidince arkalarından silerm...gittiğim yerdede kmse bu işkenceye maruz kalmasın diye alışkanlk der kapıda çıkarırım yada şööle azcık içerde kenarda bi yerde çıkarrm
17 Eylül 2006 01:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008