| |
corpus callosum
|
Bu evde kalan erkeklerden birisinin mutlaka kendine ya çok yakın bir kız arkadaş edinmesi ya da sevgili yapması zorunludur! (değil midir?)
Kız arkadaşlara sorum : ''Bugüne kadar derli toplu bir erkek evi gördünüz mü?'' (beni şaşırtın lütfen)
Erkek arkadaşlara sorum : ''Eviniz bugune kadar temizlik yüzü gördü mü?''
(Kafanızda özellikle mutfağı canlandırmanızı istiyorum:S)
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
serdengeçti
|
Valla ben haddim olmayarak kız arkadaşların sorusunu cevaplayayım.. Abim öğrenciyken evi çok derli topluydu.. Bulaşık birikmezdi v.b. Ben yurtta yaşıyorum benim odam haftada iki defa temizlik görmesine rağmen daha berbat :)
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
dorian
|
erkeklerin mutfağı , kızların ise tualeti her zaman pistir..... ya da benim edindiğim izlenimler böyle
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
tutaste
|
benim çok temiz gördüğüm oldu..inanması güç ama cidden oldu..hatta ayda bir temizlik şirketini arayaıp temzilikçi çağırıyorlardı...ve mutfakları da odaları da çok temizdi ayrıca..ayrıca bu şekilde iki tane ev biliyorum..toplam 7 arkadaş yani gayet temizler...
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
paranoyak
|
hemen cevap veriyorum. benim evim gayet duzenli hicbir günün bulasığı ertesi gune kalmadı.duzen size özgü bi kavram değil bizdede bulunur.
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
tutaste
|
hatta çok pis olan bulaşığın günlerce yıkanmadığı kız evleri biliyorum..yarın yaparım mantığını huy edinmiş bir çok kız arkadaşım var benim..ve o yarın hiç gelmez nedense:S
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
_.serenisy._
|
erkek ögrenci ewine gidilmeeesss
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
_.serenisy._
|
temislikci:) kıslar temıslık ıcın mı yaratıldı beah
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
hani iyi niyetliyiz diosunuz ya..iyi niyetinizden temizliyorsunuz yani sdc..yoksa temizlikçi mi? haşa! :P
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
_.serenisy._
|
heah bak gordun mu alperin ewe gidilir işte cocuk yapmıs temıslıını
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
lithium
|
çok temiz erkek öörenci evi gördüm valla.. ayrıca kızlar çok daha pis olabiliyorlar.. mesela bi kız ark.ım bulaşıkları yıkamayışının 2. ay dönümünü kutlamıştı bi kere.. :)
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
paranoyak
|
artık erkeklerin evi daha duzenli oluyor .kızlar bunu ufaktan kabul etme zamanı gelmedi mi?
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
özgür öztürk
|
acaba dağınıklıkla pislik karıştırılıyor olabilir mi ?
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
plastik tabaklar kullanınız
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
gerekirse tabak kullanmayıp tavadan tencereden toplu halde tüketiniz :P
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
banshee
|
Ben temiz erkek evi gördüm. Çok çok temizdi hemde.
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
efendim elbette çatallar da plastik olacaklar..bizde herşey sağlık kurallarına uygundur :P
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
özgür öztürk
|
üç senedir bi teflon pilav tenceresini kullanıyoz , dibi bırak sıyrılmayı delinecek ama türke bişi olmaz hocam
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
ya bi öğrenci evi nasıl derli toplu olabilir ki imkansız gibi bişey
|
|
~ 706 gün
|
|
| |
hazreti koray
|
dün 10 kişiydik içtik zıbardık nasıl toplu olsun??ayrıca nie toplu olsun ey müminler, işin keyfi neşesi burda :)
|
|
~ 706 gün
|
|
| |