ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Su an yapmaya calıstıgım ve her zaman calıstıgım sey .. Hayatta tek buna calısıyorum :D
13 Kasım 2005 21:23
onurr
şu anda yaptığım şey !! yarın sınaw war yaa...
13 Kasım 2005 21:37
the bad one
Benımde var ama Flim izlemeyi dusunuyorum simdi ... Devamsızlıkta almıs basını gıdıyor zaten .. hayatım kaymıs ..:D
13 Kasım 2005 21:56
damla
ee zor tabi...:) çalışmak zor konsantre olmak zor bilkent zor okullar zor:) çalışmaya çalışmak zorr..:):):)offfff
13 Kasım 2005 21:58
the bad one
valla haklısın ..Su okula rahat edecegımı dusunerek gelmıstım..hayatımı kaydırıyor.. bu sene kalırsam babam senı alırım okuldan dedı..yusuf yusufluk bır yandan :D
13 Kasım 2005 21:59
damla
:):):)repeat im desem:) bu dönemde prop olursam dissmiss dönemine giriorum bidaha olursam dismissssss oluorum desem:)ama hala çalışmıorum desme:):):): yok ya çalışmaya çalışıorum sadece:) Allaha kaldı işim:) okula kolay diemi girdin akif?? şaka yapıosun:)
13 Kasım 2005 22:01
jülss..
en zoru da,deli gibi çalışsan bile yapamayacağın bir sınava çalışmak olsa gerek.. benim var mesela hemde yarın:(
13 Kasım 2005 22:02
damla
ya benim 22 sine bi kitap bitimem lazım ve sunumunu yapıcambunun...:( tuna kiremitçi git kendini çok sevdirmeden ve 35 yaşı okuyan varmı bana yardım etse:)
13 Kasım 2005 22:04
the bad one
ya zorlugunu duymamıstım .. babam soledı sınavdan sonrakı hafta senı yollıyım mı felan dıye ? bende dedım oo bılkent,ozel,rahat olur , ortam guzel , kalıtelı ınsanlar dedım , 4 yıl tatıl yapıcam hevesıyle geldım,bunları gec mezun olduktan sonra baba meslegı yapacıgımı bıldıgım halde cok zor bır bolum secmem de cok salakcaydı..ınsanın hayatının hatası derler ya bu ste ole bırsey .. sımdı ıse surunuyorum ..
13 Kasım 2005 22:05
the bad one
ya tabı bu ınsanın okudugu bolume gore de degısır ... bole bır yargıda bulunamaz kımse ama benım bolumumun hocaları ve derslerı olsa gerek cok kazıklar..bazı ogrencılerın bolumlerı rahat olabılır ama benım bolumum zaten unlu okul capında anlatmama gerek yok ..
13 Kasım 2005 22:09
damla
zor deilmi...okuyan bilir...bencelik bişi deil...şahsen 3.00ortalama dehşett zor bişi.
13 Kasım 2005 22:11
damla
yada şöle söliim meslea truzimin kolay olduunu biliorum...ama deneyimlerime göre tercümanlık,bankcılık,uluslararası,amerikan kültürü kolay diel...ya hiç bişi kolay dielki?kolay bişi söliin bana:):):):)
13 Kasım 2005 22:13
damla
zoru başarmışlar o zmn!
13 Kasım 2005 22:14
damla
okudupğum textlerin,historinin kısa hikaye ve şiiirlerin haddi hesabı yok ve çokağır inglizce.12 sene ingilizce görmeme rağmen(hazırlıık okumadım) zorlanıorum.!çalışması bile zor.5 parmak kalınlıında kitapdan midterm.ç.olucak şey deil.amerdeki arkadaşların nurşah mı?
13 Kasım 2005 22:16
damla
ii alışmalar sara sana:)bende çalışcam::=)))kitap okııcam:) yapan yapıo kardşeim): ama çok kasmak gerekio çalışmaya alışmış bi insan dielim..zor yinede:) yaanlarıda nalından öperim:) hoşçakalınn
13 Kasım 2005 22:17
the bad one
ya ona bakarsanız benımde bır arkadasım sımdı burs aldı bolumden ama cocuk gece 3.30 da ruyasına odev gırıp ve kalkıp o odevı pazar aksamı yapan bır cocuktu tab... bana gelırsenız o saatte ne yapıyordun dıye .. ya oyun yonuyorumdur..tabı o kadar da olmak zararlı gıbı ...
13 Kasım 2005 22:18
damla
hukuk..ben bişi demiorum size:)başknet hukukda okuyan bi arkadaşım var bildiiinn 1 karış kitapdan sinav.ned iim beterin beterri var.ama hepsi geleceğimiz için yakınmayalaım çalışalım TALATCUM:):):):muckmcuk
the bad one
Herkese iyi Aksamlar Ben Birseyler izliycem !
the bad one
AAAAAAAAAA....cıldırcam ama artık bu dunyanın en tembel ınsanı ben olsa gerek ya ...bu kadar mı usengec olur ınsan !!!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/605
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!