ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  Hangi GE dersi seçilmeli...

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

sod
sod
2. sınıf ve üstündeki bir sınıfa geçenlere sorum. Hangi GE dersi seçilmeli... Tam karar veremedim. Eren kardeşim senle aynı dersi seçecez bir kere o yüzden fikir ver bana... Hadi millet neler seçilebilir bir yorum bekliyorum sizden.

Not: Daha GE derslerini bırak normal dersler açıklanmadı. Geçen senelerdeki tecrübe ve bilgilerinize göre yorum yapın... ;)
~ 715 gün   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
sikrıts of istanbul seçicem sankü

fallenangel
fallenangel
yogaaaaa:D

sod
sod
can boğazdan gelirse yemek işide özerin elinden gelir. Ufocum sende çok sıkrıt işlerlen uğraşma kayıp olursun sonra... Yeko sende yoga yap belki o gazla sakinleşir adili öldürmekten vaz geçersin :D heheheh ben radyo dersi alacam galiba :D hehehe eğer açılırsa tabiki ;)

fallenangel
fallenangel
heuheue..açılmazsa sen aç hayatımmm:D hem ben artık onu öldürmek istemiyorum yazık niye öldürimm??işkence etmek warkenn:D
~ 714 gün   mesajın adresini al  

fallenangel
fallenangel
gezin gezin ama dikkat edin ayaklarınıza karasu inmesin..e bide istanbulun bir ucundaki derse yetişme telaşı da war...ah yazıkk acıdım size..ama bence 2. dönem seçn o dersi beraber alırız:D
~ 714 gün   mesajın adresini al  

system failure
system failure
hangi GE dersleri varr?? :P
~ 712 gün   mesajın adresini al  

melayikhe
melayikhe
ya ben almanca seçimde hani bir dil bir lisan misali çoklu bi kişilik olim diorum::D ama şimdi böle ous ösgür hepimis cümleten istanbulda şööle bi gezsek her hafta üstünede bide aferin dye bu işten not alsak fenamı olur sanki gibi bi düşüncede içimi kaplamadı değil..açılsın bakalım bi okul:)
~ 712 gün   mesajın adresini al  

sod
sod
walla secrets of istanbul en popüler ders olarak çooook çabuk bitecek sankim :D olsun bitsin bizde yemek alırız y da yoga ya da başka bir ders ya da almayız 6 tane almak zorunlu zaten hallettik hepsini bu dönem sonuncuyu alacaz işte nihahahaha
~ 711 gün   mesajın adresini al  

mert
mert
Span 1001 aldım hadi hayırlısı :)
~ 710 gün   mesajın adresini al  

gino
gino
arkadaslar benim bole bi problemim yoq :D o kadar cok repeat dersim war ki ge bile wermediler. :D
~ 699 gün   mesajın adresini al  

melayikhe
melayikhe
o da güsel:D
~ 698 gün   mesajın adresini al  

gino
gino
walla not ortalamasi gelince gorces gusel mi degil mi :P okulda GE dersi alamayan nadir ogrencilerdenim ;) Zor is tabi bunu basarmak :P basta disiplinli bir okulu ekme trafigi gerekio buna :) ilerki msglarda diger gerekli seyleride acıklıcam hepinize :P
~ 698 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Almanca aldım ben..
~ 696 gün   mesajın adresini al  

sod
sod
ben road of american movie aldım... Hayırlısı olsun hehehehe
~ 694 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008