ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
2. sınıf ve üstündeki bir sınıfa geçenlere sorum. Hangi GE dersi seçilmeli... Tam karar veremedim. Eren kardeşim senle aynı dersi seçecez bir kere o yüzden fikir ver bana... Hadi millet neler seçilebilir bir yorum bekliyorum sizden.
Not: Daha GE derslerini bırak normal dersler açıklanmadı. Geçen senelerdeki tecrübe ve bilgilerinize göre yorum yapın... ;)
14 Eylül 2006 16:59
ufoozgur
sikrıts of istanbul seçicem sankü
14 Eylül 2006 17:30
sod
can boğazdan gelirse yemek işide özerin elinden gelir. Ufocum sende çok sıkrıt işlerlen uğraşma kayıp olursun sonra... Yeko sende yoga yap belki o gazla sakinleşir adili öldürmekten vaz geçersin :D heheheh ben radyo dersi alacam galiba :D hehehe eğer açılırsa tabiki ;)
14 Eylül 2006 18:55
system failure
hangi GE dersleri varr?? :P
17 Eylül 2006 18:01
melayikhe
ya ben almanca seçimde hani bir dil bir lisan misali çoklu bi kişilik olim diorum::D ama şimdi böle ous ösgür hepimis cümleten istanbulda şööle bi gezsek her hafta üstünede bide aferin dye bu işten not alsak fenamı olur sanki gibi bi düşüncede içimi kaplamadı değil..açılsın bakalım bi okul:)
17 Eylül 2006 21:23
sod
walla secrets of istanbul en popüler ders olarak çooook çabuk bitecek sankim :D olsun bitsin bizde yemek alırız y da yoga ya da başka bir ders ya da almayız 6 tane almak zorunlu zaten hallettik hepsini bu dönem sonuncuyu alacaz işte nihahahaha
18 Eylül 2006 08:03
mert
Span 1001 aldım hadi hayırlısı :)
19 Eylül 2006 16:42
gino
arkadaslar benim bole bi problemim yoq :D o kadar cok repeat dersim war ki ge bile wermediler. :D
30 Eylül 2006 04:50
melayikhe
o da güsel:D
1 Ekim 2006 01:12
gino
walla not ortalamasi gelince gorces gusel mi degil mi :P okulda GE dersi alamayan nadir ogrencilerdenim ;) Zor is tabi bunu basarmak :P basta disiplinli bir okulu ekme trafigi gerekio buna :) ilerki msglarda diger gerekli seyleride acıklıcam hepinize :P
1 Ekim 2006 22:51
üstteki
Almanca aldım ben..
3 Ekim 2006 21:09
sod
ben road of american movie aldım... Hayırlısı olsun hehehehe
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6030
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!